Kontaktlinser

Kundservice 08-446 802 45

Kundservice linser online 08-446 802 45

När du köper dina kontaktlinser hos oss har du alltid tillgång till våra leg. optiker och butikspersonal. Dessutom finns vår kundtjänst för linser online tillgänglig om du skulle behöva support: Kontakta kundservice här 
Öppet vard kl 9-21, lörd 10-18, sönd 11-17.För övriga frågor, vänd dig i första hand till din lokala butik, eller maila info@specsavers.se

Boka tid för synundersökning

Boka tid för synundersökning

Det är viktigt att regelbundet genomgå synundersökningar för att upptäcka ev förändringar. Var det mer än ett år sedan du gjorde en synundersökning är det dags igen. Välkommen att boka tid för hos en av våra legitimerade optiker.

easyvision kontaktlinser

easyvision kontaktlinser

easyvision® är Specsavers egna märke med ett brett sortiment av prisvärda kontaktlinser för alla behov och synfel. Samma höga kvalitet, men till bättre pris! Kanske finns det en easyvision-lins som motsvarar den lins du använder idag? Se här.

Kontaktlinser hos Specsavers

På Specsavers hittar du ett brett sortiment av billiga kontaktlinser. Vi har de mest populära och moderna kontaktlinserna. Både prisvärda linser från vårt eget märke Easyvision men även kontaktlinser från de stora tillverkarna som t.ex. Focus Dailies från Ciba Vision och Acuvue från Johnson / Johnson.

Köper du dina kontaktlinser hos Specsavers, har du alltid tillgång till våra legitimerade optiker, som utför noggranna synundersökningar och hjälper dig hitta en lins som passar just dig och din livsstil. Du kan valja att köpa dina linser online här på hemsidan, eller över disk i någon av våra över 100 butiker. Vi har ett stort sortiment av månadslinser, endagslinser, veckolinser, dygnet runt-linser, progressiva linser och toriska kontaktlinser (s.k. astigmatism). Välkommen till Specsavers!