Balmain Paris

Balmain Paris

2 par från 1995 kr

Balmain grundades 1945 och balanserar sin moderna och trendiga design perfekt samtidigt som de värdesätter och inspireras av sin långa tradition som ett historiskt franskt modehus.

Inspirerat av Balmains strukturerade och välarbetade kläder, består denna kollektionen bågar av färger och stilar som får kvinnor att känna sig vackra, självsäkra och starka. Balmain är inte bara en look, utan också en känsla.

På alla bågar hittar du subtila Balmain-märkesdetaljer i guld och signaturen ”B” på skalmtopparna. Detaljerna på skalmtopparna är insiprerade av Balmain’s kedjebältskollektion.

Se hela kollektionen

BL1084S

SKU 30571310 - 1995 kr

Förhöj din vardagslook med denna färgstarka burgundiska bågen. Gulddetaljer på den dippade bryggan kompenserar den tjocka acetatfronten för en strukturerad och chic look.

Se bågdetaljer
1084S Arm

BL1504S

SKU 30570665 - 1995 kr

Denna rundögda båge är definitionen av chic. Gulddetaljerna som framhäver fronten går väl ihop med de släta skalmarna. De marmorerade skalmtopparna i acetat kompletterar denna eleganta look med subtila Balmain-märkesdetaljer.

Se bågdetaljer

BL1508S

SKU 30570672 - 1995 kr

Detta är den ultimata bågen för den självsäkra och moderna kvinnan. Den strukturerade skarpa ramen med sin dubbelbrygga och skarpa mörka färg drar uppmärksamhet till ögonen. Den guldfätade delatjen på skalmarna ger ett lyxigt intryck till denna snygga look.

Se bågdetaljer

BL1524S

SKU 30570764 - 1995 kr

En klassisk och smickrande båge som är kombinerad i svart och guld. Det glänsande svarta acetatet med gulddetaljer i fronten tillsammans med diamantformad skalmdesign ger ett iögonfallande intryck som lockar uppmärksamhet.

Se bågdetaljer

Olivier Rousteing

År 2011 blev Olivier Rousteing redan som 26-åring utsedd till Balmain’s designer - den yngsta Creative Directorn sedan Yves Saint Laurant. Tack vare sin framgångsrika karriär inom Balmain har Olivier lyckats etablera sig som en av de högst rankade och mest välansedda kreatörerna inom designereliten.

Med inspiration från sin generations moderna, självsäkra och starka kvinnor, bibehåller Olivier fortfarande varumärets starka position med skräddarsydda och traditionella tekniker för att stämma överens med Pierre Balmains ”Jolie Madame” känsla.

Rousteing har värnat om det historiska modehuset ursprung samtidigt som han satsat på sociala medier-generationen. Den välanvända hashtaggen #BalmainArmy lockar både modeller och stora namn som Rihanna och Kim Kardashian West. Balmain är och kommer alltid förbli ett historiskt parisiskt modehus inom couture – ett uttryck för stilfullhet och extravagans.