Glasögoninspiration med Margaux Dietz

Annonssamarbete med fantastiska Margaux Dietz.

Låt dig inspireras av underbara energiknippet Margaux spaning inför vårens trender. Se vilka som är hennes favorit glasögon och hur hon stylar dem till vårens stora trender. Färgglatt, ljust och energifyllt precis som hon.

Soliga dagar kräver coola solbågar. Du vet väl att du kan få alla våra bågar med färg och UV. Vilken färg gillar du? Rosa, blått, grönt, brunt eller grått? Hur mörka kan du också välja, eller varför inte göra som Margaux i den runda bågen från Balmain och ha ett gradalt glas, som är mörkt högst upp och sedan gradvis blir ljusare. Så snyggt!

Våra coola clips-on finns i flera olika färger på spegleglaset. Då får du både ett par snygga vanliga glasögon och ett par solglasögon i ett!

 

 

DENIM


Ingen har väl missat den starka denimtrenden som kommer för fullt framåt. Kul att välja mellan att satsa på denim från topp till tå, tillsammans med säsongens starka färger eller som Margaux gjort här med jeans och en perfekt vit T-shirt. Alltid lika snyggt och enkelt att klä upp eller ner med sneakers, klackar och accessoarer.

Säsongens bästa modeaccessoar är ju självklart glasögonen, som Margaux säger ”glasögonen livar verkligen upp kalaset”. Välj en tunnare metallbåge för en stilren och minimalistisk look eller matcha med en största trenden just nu, de transparenta bågarna.


Margaux Dietz i denim, vit tröja och kantiga metallbågar

" " Glasögonen livar verkligen upp kalaset" "

Margaux Dietz i randig skjorta och DAY bågar
Vit, vårens färg. Margaux Dietz i vitt med transparentabågar

FÄRG

Färg, pasteller och starka klara färger kommer i massor under våren och sommaren. Kör en nyans rakt igenom och riktigt övermatcha eller mixa färger vilt. Margaux är ju ett proffs på att klä sig i färger, så härligt. En lite sportigare outfit i rött med rosa glasögon. En turkos tröja med ett par bågar i samma nyans. Kul att använda glasögonen som en färgklick och del i outfiten. Vårt nya varumärke DAY Birger et Mikkelsen har snappat upp precis den här trenden och visar riktigt coola gröna bågar i flera former. Känns starka färger lite för vågat finns det mängder med softa pastellbågar att inspireras av.


Sportiga röda byxor med en klassisk vit T-shirt och coola rosa bågar.

" " Det gäller att inte vara feg! " "

Pastell igenom hela outfiten
Färgbomb
Margaux Dietz i knallgult med vita DAY-bågar.

Mönstrad outfit med ett par coola statement bågar.

" " DAY Birger et Mikkelsen" "

Margaux Dietz i knalligt gult, denim och vita bågar från DAY
Margaux Dietz i randig skjorta med smickrande bågar från DAY

Vi bad Margaux tolka vårt nya varumärke DAY Birger et Mikkelsen. Coola och eleganta bågar, när dansk design är som allra bästa.

Klicka vidare för att se alla bågarna i kollektionen.