KomplettSyn – heltäckande synundersökning

Hos Specsavers får du alltid bästa möjliga synvård. När du gör en synundersökning hos oss ingår bland annat ögonbottenfotografering, tryckmätning och digital ögonmätning, helt utan extra kostnad. Vi erbjuder utförliga undersökningar, den bästa servicen och den absolut senaste tekniken, och vi kallar det KomplettSyn. Tryggt, snabbt, prisvärt – och enkelt att boka. 

Synen är ett av våra viktigaste sinnen, och regelbundna synundersökningar är det enklaste och bästa sättet att ta väl hand om dina ögon. Använder du kontaktlinser är det viktigt att du låter oss undersöka dina linser och ögon minst en gång per år, så att vi ser att dina ögon mår bra och att linserna fungerar som de ska. Synundersökningen är enkelt att göra och tar vanligtvis ca 20-30 minuter. Du bokar tid på vår hemsida eller genom att kontakta närmaste butik. Har du tecknat Specsavers linsabonnemang ingår årlig synundersökning, ordinarie pris är annars 395 kronor. Har du aldrig använt linser tidigare gör vi en nytillpassning som kostar 495 kronor, inklusive linsträningstid och efterkontroll.

KomplettSyn – vår nya synundersökning för sundare ögon och bättre syn

KomplettSyn är vår nya, heltäckande synundersökning, som innebär att du alltid får kvalificerad synvård till ett fast och lågt pris. Eftersom både ögonbottenfotografering och tryckmätning ingår kan vi hjälpa dig att upptäcka tecken på ögonsjukdomar som till exempel grön starr (glaukom) och åldersförändringar i gula fläcken (maculadegeneration). Skulle vi upptäcka tecken på någon sjukdom remitterar vi vidare till ögonläkare. Nu introducerar vi också digital ögonmätning när du väljer glasögon. Den nya tekniken hjälper oss att ännu bättre anpassa både glas och båge helt efter dig och dina behov.

Följande ingår i Specsavers synundersökning KomplettSyn:

  • Kvalificerade legitimerade optiker
  • Preliminär undersökning och kartläggning av upplevd synsituation
  • Digital ögonbottenfotografering
  • Ögontrycksmätning
  • Kontroll av brytningsfel
  • Glasögonordination
  • Digital ögonmätning – nyhet!

Undersökningarna som ingår i KomplettSyn hjälper oss alltså inte bara att fastställa vilka kontaktlinser och glasögon du bör ha, utan också att upptäcka tecken på sjukdom och på så sätt hålla dina ögon friska. Det bjuder vi på. Bra synvård ska vara tillgänglig för alla!