Cheap Mondau new SP

Cheap Monday

Brand Banner Image

Nya märkesbågar från Cheap Monday
2 för 1 från 1595 kr

Det svenska jeans- och modemärket Cheap Monday är internationellt känt för sin höga modegrad, något som även syns i deras glasögonkollektion. Denna kollektion acetatplastbågar av hög kvalitet, är designade med en "rå" finish, som påminner om strukturen i slitna jeans och ger en tydlig obearbetad känsla. Vill du ha en cool, fräsch stil med trendsättande bågar har vi ett stort utbud av Cheap Monday glasögon att välja mellan. På Specsavers erbjuder vi Cheap Monday glasögon för enbart 1595 kr inklusive enkelslipade standardglas index 1,5. Du kan även välja två glasögon till priset av ett, med vårat 2 för 1 märkesbågar-erbjudande.

Wasted Monday

WASTED MONDAY - 1595 kr

SKU 3041146

Addera mystik till din vardagliga stil i denna imponerande båge i sköldpaddsmönster och svart. Den kantiga fronten i kombination med den råa finishen skapar en gedigen, organisk prägel som bidrar till en effektfull look

Se mer
Thirsty Monday

THIRSTY MONDAY - 1595 kr

SKU 30471139

Cheap Mondays moderna twist på den klassiska sköldpaddsbågen. Denna coola men diskreta båge med rundad form och borstad plast skapar en karaktäristisk effekt på din look.

Se mer
Mad Monday

MAD MONDAY - 1595 kr

SKU 30471122

För en cool och elegant stil, prova denna monokromatiska look. En förfinad, slät metallfront kombinerad med en rå plastfinish, är allt annat än en vanlig svart båge.

Se mer
Wasted Monday

WASTED MONDAY - 1595 kr

SKU 30471153

En stilfull kombination av mörkblå front med Wayfarer-inspirerad struktur, och sköldpaddsmönstrade skalmar i acetatplast, ger dig en en excentrisk och mångsidig look.

Se mer