Känn dig trygg i våra butiker

Besök oss där det passar dig.

Du kan vara trygg att besöka oss

Våra kunder och medarbetares säkerhet och hälsa är av högsta prioritet, med hänsyn till den rådande smittspridningen vill vi understryka vad vi gör för att ta hand om varandra och hur vi ytterligare ökat våra hygienstandarder. Vi följer Folkhälsomyndigheten och den svenska regeringens rekommendationer.

Information till dig som kund

Vad vi gör i våra butiker: 

  • Våra medarbetare använder visir eller munskydd vid nära kontakt.
  • All utrustning som används i den kliniska delen av våra butiker och som kommer i nära kontakt med en kund rengörs regelbundet med desinficerande rengöringsmedel.
  • Vi uppmanar våra kunder att använda desinficerande handsprit som finns att tillgå vid butikens entré, samt att använda munskydd vid nära kontakt.
  • Handlar du hellre hemifrån?  Vår e-handel är öppen dygnet runt. Nu kan du som har ett aktuellt recept beställa glasögon direkt hem via vår hemsida. De flesta glasögon och solglasögon samt alla kontaktlinser går att beställa online, men tillgängliga styrkor är begränsade. Du handlar enkelt genom tre steg, är du osäker på ditt recept kontakta din lokala butik där du senast gjorde en synundersökning för vidare hjälp.

Boka synundersökning