2för1 märkesbågar

2för1 märkesbågar från 1595 kr

Välj bland massor av märkesbågar

Med Specsavers fantastiska 2för1-erbjudande får du två par märkesbågar till priset av ett. Välj bland hundratals bågar från 1595 kr och få ett andra par på köpet.

Vårt stora utbud av märkesbågar kan göra det svårt att välja bara ett par. Och varför skulle du nöja dig med det? Precis som med andra accessoarer tycker vi att man ska matcha glasögon med outfit. Med vårt generösa 2för1-erbjudande är det fullt möjligt. Du får två stilar till priset av ett. På så vis kan du lätt byta stil från jobbet till festen, och från hemmakväll med vänner till träningen.

Såhär fungerar det: Köp en märkesbåge från 1595 kr eller mer och välj glas och eventuella tillval (enligt prislista) - så får du ett andra par glasögon med båge, glas och tillval utan extra kostnad. Till skillnad från andra erbjudanden på marknaden inkluderar detta ALLA glas, som progressiva, tunna och lätta samt ytbehandlingar. Du läste rätt, alla glas och ytbehandlingar ingår. Besök oss idag och hitta dina nya favoriter - boka tid nedan.


Dam

Vi har ett stort urval av välkända varumärken i vårt sortiment – se några av dem nedan


Boka tid

Nya glasögon börjar med en synundersökning - boka din tid här:

KomplettSyn synundersökning inkl digital bild av ögonbotten och ögontryckmätning

I Specsavers KomlettSyn synundersökning ingår alla moment i en heltäckande synundersökning. Förutom synkontroll ingår även ögonbottenfotografering och tryckmätning. Det ger oss möjlighet att se tecken på ögonsjukdomar och andra allvarliga sjukdomar som diabetes och högt blodtryck kan upptäckas på ett tidigt stadium. KomplettSyn kostar inte mer än en vanlig synundersökning (ord pris 345 kr), och erbjuds alla kunder.

Villkor

När du köper 2för1 från 795 kr (märkesbågar från 1595 kr) får du det billigaste paret gratis, oavsett val av glas och tillval (enligt ordinarie prislista). Enkelslipade standardglas (index 1,5) ingår i priset. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. 2för1 är personligt och kan inte delas med någon annan. ©2018 Specsavers.