2för1 - Välj slipade solglasögon som ditt andra par

Mixa bågar och färg på glas

Få den stilen du önskar på dina solglasögon

2för1 - Välj slipade solglasögon som ditt andra par

Ljusare tider och hög tid för en ny solglasögonsäsong! Personlig prägel är nyckelordet  i år, skapa din egen stil genom att välja båge  och färg på glasen. Alla bågar i vårt glasögonsortiment kan förvandlas till  ett par solglasögon med vårt breda utbud av färgade glas. Välj mellan flera färger och toner för att få stilen du önskar på dina solglasögon. Vi har allt från gråa till rosa glas  – och mycket däremellan. 
Allt för att matcha din look! 

Just nu ingår glasfärg och UV-skydd när du köper 2för1 från 795 kr (ord.pris 500 kr). 


Vi har ett stort urval av välkända varumärken i vårt sortiment – se några av dem nedan

Karen Millen
Karl Lagerfeld
Tommy Hilfiger
Converse
Tiger of Sweden
Red or Dead

Dina ögon och syn kan berätta mycket om din allmänna hälsa, även om du inte upplever någon skillnad. Därför är det viktigt att ögonen undersöks regelbundet.

Synundersökning med bedömning av din ögonhälsa, inkl digital bild av ögonbotten och ögontryckmätning

Vad är synundersökning med bedömning av din ögonhälsa?

I Specsavers synundersökning ingår alla moment i en heltäckande synundersökning. Förutom synkontroll ingår även ögonbottenfotografering och tryckmätning. Det ger oss möjlighet att se tecken på ögonsjukdomar och andra allvarliga sjukdomar som diabetes och högt blodtryck. Dessa kan upptäckas redan på ett tidigt stadium. Synundersökning med bedömning av din ögonhälsa kostar inte mer än en vanlig synundersökning (ord pris 345 kr), och erbjuds alla kunder.

Villkor:

Fram t.o.m. 1 september 2019 får du färg och UV-skydd utan kostnad i ett av paren, när du köper 2för1 från 795 kr. Ord. pris 500 kr. Kan inte kombineras med andra erbjudanden/rabatter. ©2019 Specsavers.