Dubbelt upp?

Dubbelt upp?

Yes! 2för1 på alla glasögon från 795 kr

Det är en bra idé att ha två par glasögon

Det är ofta en bra idé att ha ett extra par glasögon. Du kanske behöver lämna ett par på kontoret, eller hur är det med bilen? Eller så är det helt enkelt så att du bara vill ha ett extra par att växla mellan när du känner för något annat.

Hos Specsavers får du ett andra par på köpet när du köper glasögon från 795 kr! Vi uppdaterar vårt breda sortiment ofta, så glöm inte att spana in utbudet.


Dina ögon och syn kan berätta mycket om din allmänna hälsa, även om du inte upplever någon skillnad. Därför är det viktigt att ögonen undersöks regelbundet.

Synundersökning med bedömning av din ögonhälsa, inkl digital bild av ögonbotten och ögontryckmätning

I Specsavers synundersökning ingår alla moment i en heltäckande synundersökning. Förutom synkontroll ingår även ögonbottenfotografering och tryckmätning. Det ger oss möjlighet att se tecken på ögonsjukdomar och andra allvarliga sjukdomar som diabetes och högt blodtryck kan upptäckas på ett tidigt stadium. Synundersökning med bedömning av din ögonhälsa kostar inte mer än en vanlig synundersökning (ord pris 345 kr), och erbjuds alla kunder.

Villkor

När du köper båge från 795 kr får du ett andra par, till samma eller lägre värde, på köpet. Du betalar för paret med den dyraste kombinationen av glas och tillval. Om bågens värde i det kostnadsfria paret är högre än bågens värde i det par du betalar för, behöver du betala mellanskillnaden. 2för1 är personligt och kan inte delas med någon annan. Enkelslipade standardglas (index 1,5) ingår i priset. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. ©2020 Specsavers.