Gratis synundersökning vid köp av progressiva glasögon

Ännu ett fantastiskt erbjudande från Specsavers

Just nu får du en gratis synundersökning när du köper ett par progressiva glasögon. Erbjudandet gäller när du köper en båge från 795 kr med valfria progressiva glas (finns från 800 kr).  Dagens progressiva glasögon är bekväma att bära och ger dig bra syn på både nära och långt håll, samt ett brett synfält. I samtliga glas använder vi Freeform-teknologi, där slipningen är individuellt anpassad till din styrka.  Allt för att du skall få ett så bekvämt seende som möjligt. Boka en tid för synundersökning snabbt och enkelt nedan. Boka tid​​

KomplettSyn synundersökning inkl digital bild av ögonbotten och ögontryckmätning

I Specsavers KomlettSyn synundersökning ingår alla moment i en heltäckande synundersökning. Förutom synkontroll ingår även ögonbottenfotografering och tryckmätning. Det ger oss möjlighet att se tecken på ögonsjukdomar och andra allvarliga sjukdomar som diabetes och högt blodtryck kan upptäckas på ett tidigt stadium. KomplettSyn kostar inte mer än en vanlig synundersökning (ord pris 345 kr), och erbjuds alla kunder.

Villkor

Gratis synundersökning (ord pris 345kr) gäller vid köp av båge från 795 kr med valfria progressiva glas, (finns från 800kr). Gäller till och med 29 oktober. Kan kombineras med 2för1 men inte med andra erbjudanden eller rabatter.