Gratis synundersökning vid köp av progressiva glasögon

Ännu ett fantastiskt erbjudande från Specsavers

Köp båge från 795 kr och få progressiva standardglas och en KomplettSyn synundersökning inkluderat i priset. KomplettSyn är vår omfattande undersökning av ögat som berättar om dina ögons styrka, skärpa och hälsotillstånd. Ögonbottenfotografering och tryckmätning ingår. 

Dagens progressiva glasögon är bekväma att bära och ger dig bra syn på nära och långt håll samt ett bredare synfält. Föredrar du ett annat progressivt glas ger vi dig 700 kr rabatt. 

På Specsavers ingår alltid glas i priset. Så kom in till oss och få progressiva glasögon och en synundersökning med hälsokontroll för 795 kr - boka tid nedan.Boka tid för synundersökning

Boka synundersökning nedan.

KomplettSyn synundersökning inkl. digital bild av ögonbotten och ögontryckmätning.

I Specsavers KomplettSyn synundersökning ingår alla moment i en heltäckande synundersökning. Förutom synkontroll ingår även ögonbottenfotografering och tryckmätning. Det ger oss möjlighet att se tecken på ögonsjukdomar, och andra allvarliga sjukdomar som diabetes och högt blodtryck, kan upptäckas på ett tidigt stadium. KomplettSyn kostar inte mer än en vanlig synundersökning (ord pris 345 kr), och erbjuds alla kunder.

Villkor

Gratis synundersökning inkl. hälsokontroll vid köp av progressiva glasögon från 795 kr gäller t.o.m 2 april. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. ©2017 Specsavers