Synundersökning 0 kr vid köp av valfri båge

Synundersökning 0 kr

vid köp av valfri båge

För en bättre ögonhälsa!

Regelbundna synundersökningar är det smidigaste och bästa sättet att ta god hand om ögonen och synen. Förutom att ta reda på om du behöver synkorrigering (glasögon eller kontaktlinser) kan optikern upptäcka tecken på ögonsjukdomar. Gör som Denise Rudberg och testa din syn regelbundet. Just nu erbjuder vi synundersökning med bedömning av din ögonhälsa för 0 kr, vid köp av valfri båge. 

Är din stora passion precis som Denise att läsa böcker, eller kanske något helt annat? Försäkra dig om att synen inte blir ett hinder för att göra det du älskar.

Vårt mål är att så få svenskar som möjligt ska drabbas av synnedsättning. Därför har alla våra butiker all utrustning som krävs för att undersöka dina ögon och din ögonhälsa noggrant. Förutom synkontroll ingår även ögonbottenfotografering och tryckmätning. Läs mer nedan om vad som ingår i vår synundersökning.Vi har ett stort urval av välkända varumärken i vårt sortiment – se några av dem nedan

Karen Millen
Karl Lagerfeld
Tommy Hilfiger
Converse
Tiger of Sweden
Red or Dead

Dina ögon och syn kan berätta mycket om din allmänna hälsa, även om du inte upplever någon skillnad. Därför är det viktigt att ögonen undersöks regelbundet.

I Specsavers synundersökning ingår alla moment i en heltäckande synundersökning.

Förutom synkontroll ingår även ögonbottenfotografering och tryckmätning. Det ger oss möjlighet att se tecken på ögonsjukdomar och andra allvarliga sjukdomar som diabetes och högt blodtryck kan upptäckas på ett tidigt stadium.

Villkor:

Fram t.o.m. 27 oktober 2019 får du, vid köp av båge som finns från 395 kr, en utförlig synundersökning av en av våra legitimerade optiker helt utan kostnad (ord. pris 345 kr). Kan kombineras med 2för1 eller 1 par med fritt tillval, men inte med erbjudanden/rabatter. ©2019 Specsavers.