Synundersökning 0 kr vid köp av valfri båge

Testa din ögonhälsa

Synundersökning 0 kr

vid köp av valfri båge

För en bättre ögonhälsa!

Visste du att 50 % av alla synfel kunde förhindrats, om de upptäckts i tid? Gör som Denise Rudberg och testa din syn regelbundet. Just nu erbjuder vi synundersökning för 0 kr, med bedömning av din ögonhälsa, vid köp av valfri båge. 

Är din stora passion precis som Denise att läsa böcker, eller kanske något helt annat? Försäkra dig om att synen inte blir ett hinder för att göra det du älskar.

Vårt mål är att så få svenskar som möjligt ska drabbas av synnedsättning. Därför har alla våra butiker all utrustning som krävs för att undersöka dina ögon och din ögonhälsa noggrant. Förutom synkontroll ingår även ögonbottenfotografering och tryckmätning. Läs mer nedan om vad som ingår i vårt koncept KomplettSyn.

​I Specsavers KomlettSyn synundersökning ingår alla moment i en heltäckande synundersökning.​

Förutom synkontroll ingår även ögonbottenfotografering och tryckmätning. Det ger oss möjlighet att se tecken på ögonsjukdomar och andra allvarliga sjukdomar som diabetes och högt blodtryck kan upptäckas på ett tidigt stadium. KomplettSyn kostar inte mer än en vanlig synundersökning (ord pris 345 kr), och erbjuds alla kunder.Boka en synundersökning

Boka tid nedan och ta del av våra erbjudanden.

Villkor:

Fram t.o.m. 31 mars 2019 får du, vid köp av båge som finns från 395 kr, en utförlig synundersökning av en av våra legitimerade optiker helt utan kostnad (ord. pris 345 kr). Kan kombineras med 2för1 eller 1 par med fritt tillval, men inte med erbjudanden/rabatter. Alla moment i KomplettSyn ingår under förutsättning att de är tillgängliga i butik. ©2019 Specsavers.