Sweden Fashion & Beauty Day

Den 21 oktober är det premiär för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm! En helspäckad dag för alla som är mode- och skönhetsintresserade. Specsavers är såklart på plats för att presentera höstens trender inom glasögon.

Dagen innehåller mängder av aktiviteter och happenings för dig som besökare. Lyssna på trendtalks med chefredaktörer tillsammans med spännande gäster, ta del av workshops, stylingtips, modefotografering, intervjuer och mycket annat inom mode och skönhet. Som en del av programmet på stora scenen kommer även det prestigefyllda priset Damernas Värld Guldknappen att delas ut. Bakom eventet står några av Sveriges starkaste mode- och livsstilsmagasin inom mode och skönhet: Damernas Värld, mama, Styleby och VeckoRevyn.

Under Sweden Fashion & Beauty Day kommer vi på Specsavers att finnas på plats för att visa upp höstens glasögonnyheter i vår monter. Kom förbi och välj ut era favoritbågar som ni kan fota er med i vår photobooth, eller prata med vår glasögonstylist som hjälper till att hitta de perfekta glasögonen. Tillsammans med våra influencers Frida Fahrman och Susanne Histrup kommer vi även dela med oss av tips för hur man lyfter en look med glasögon som stilsäker accessoar. Frida och Susanne visar även upp sina utvalda favoriter från höstens trendbågar. Läs mer här! 

 


TÄVLING!
Vad med och tävla om 2st guldbiljetter samt ett presentkort hos Specsavers värde 1500kr*. Tävlingen sker på vår Facebooksida "Specsavers Sverige" och Instagram @specsaverssverige.

Tävla så här:

- Skriv vilken glasögonbåge som skulle komplettera din look på FAB day. 

- Tagga vem du vill ta med dig på FAB day.

- Motivera varför just ni två ska gå.

 

*Vinnarna i tävlingen utses av en jury och meddelas per telefon. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinst kan ej bytas mot kontanter eller annan produkt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Transport ingår inte. Tävlingen sker inte i samarbete med Facebook eller Instagram.


 

Frida Fahrman

Frida Fahrman är modeprofil och skönhetsredaktör på mama. Hon bor i Stockholm tillsammans med sambon Hampus och barnen Nils och Line. I Fridas inspirerande blogg skriver hon om skönhet, inredning, barn, träning och livsstil. Hon är även aktiv på Instagram med härliga snapshots från allt som hör hennes vardag till. På Fab day den 21 okt finns Frida på plats tillsammans med Specsavers glasögonstylist för att prata glasögonstilar och olika former till olika ansiktstyper.
 

Susanne Histrup

Susanne Histrup är bloggare på Damernas Värld. Hon är bosatt i Stockholm, fyrabarnsmamma, utbildad civilekonom och egenföretagare. Susanne älskar mode, matlagning, resor och inredning och bjuder på både inspiration och vardagsglamour i sin blogg. Tillsammans med Specsavers kommer hon under perioden september till november visa upp de senaste glasögonkollektionerna och varumärkena samt ge sina bästa tips kring hur man lyfter en look med glasögon som stilsäker accessoar. Läs hennes blogg eller följ hennes instagram  för mer inspiration!


MINITALKS


Missa inte våra minitalks i vår monter!

14.00 - 14.15 Frida Fahrman
Frida Fahrman och en glasögonstylist pratar och demonstrerar
hur man hittar de rätta glasögonen som passar ens utseende, personlighet och stil.

16.00 - 16.15 Susanne Histrup
Susanne Histrup och Damernas Världs moderedaktör Emilia Klang pratar om årets hösttrender,
hur man bygger den perfekta glasögongarderoben och hur glasögon som accessoar kan lyfta ens stil.


 


" " Höstens stora modeevent! Fashion & Beauty Day" "