Fall/winter trends 2017/18

DE STORA GLASÖGONTRENDERNA

Uppmärksamhet är en avgörande faktor för glasögon under höst- och vintersäsongen 2017. Glasögon som sticker ut lite extra med en kraftigare ram, retroinfluerad pilotform eller smal oval 90-talsform är helt rätt kommande säsong. Kika på några av de mest framträdande trenderna här!

 


 


 


TRANSPARENT
 

Klara och rökiga transparenta toner är mjuka mot ansiktet och mindre iögonfallande. Men tonerna är djärva och återspeglar ett yngre och mer lekfullt sinne. Matcha med en strikt businesslook för en snygg kontrast!


" " Varma nyanser går ton i ton och skapar enhetlighet" "


 

 


 

FYLLIGA ACETATBÅGAR


De här bågarna är perfekta när du vill att andra ska lyssna på dig. Vid uppklädda tillfällen ger markerade bågar ett softisikerat drag som gör din framtoning komplett. En kraftigare båge kräver uppmärksamhet och bara den modiga klarar att bära upp den.


" " Maskulina influenser med skarpa, raka linjer dominerar säsongens mode" "

 


ÖVERDIMENSIONERADE


Klä upp dig till 70-talsparty med glam, glittriga stövlar och ett par överdimensionerade acetatbågar. De här bågarna passar lika perfekt på kontoret som på lediga söndagar. Matcha med en dressad look som inger respekt pch pondus!


 

OMFORMADE RUNDA

Omformade runda är det nya runda. Formens överdel är plattare och har två hörn, medan bågen fortfarande är cirkulär nedtill. Den här formen känns ny och fräsch och ser bra ut på både henne och honom.


" " Dova nyanser av grått tillsammans med rutiga kulörer är säsongens starka trend" "TUNN METALL
 
Den här säsongen syns tunna metallbågar i tre former: mjukt kvadratiska, runda och pilot. När du bär tunna metallbågar vet du precis vad du gör. De är finstämda och lyfter fram elegans och stilmedvetenhet. Enkelt och rakt på sak.

 

 


SMÅ & SMALA

Det mest trendiga just nu är att bära en nättare båge. De syns på världens catwalker och bärs av kändisar. Så det är dags att damma av dina smala 90-tals-bågar! Bågar som är bredare än de är höga. Hur nördigt och fel det än låter.