Med vårt 2för1-koncept får du två par glasögon till priset av ett. Köp ett par glasögon från 795 kr, och få ett par till utan extra kostnad. Just nu kan du välja att ge bort par nummer två till en vän. Välj bland mer än tusen bågar och dela med dig till vem du vill. Det andra paret får du som en värdecheck som du kan ge bort, t.ex. som julklapp.

Besök din lokala Specsavers-butik så får du all den vägledning och hjälp som du behöver. Börja med att beställa tid här.
Vi finns i närheten.
Hitta en av våra butiker.
Boka synundersökning
 
 
Sätt fokus på din syn
Gör en synundersökning
Synen är viktig:

Regelbundna synundersökningar är det enklaste och bästa sättet för att ta hand om ögonen och synen. Förutom synkontroll ingår även ögonbottenfotografering och tryckmätning i KomplettSyn synundersökning, vilket kan hjälpa oss att hitta tecken på ögonsjukdomar. KomplettSyn erbjuds till alla kunder över 40 år eller vid behov.

Hos Specsavers säkerställer våra professionella optiker att du får en god upplevelse och att du får svar på alla dina frågor.
 
Detta ingår i Specsavers KomplettSyn:
 
Preliminär undersökning
Kartläggning av upplevd synsituation
Digital ögonbottenfotografering
Ögontrycksmätning
Kontroll av brytningsfel
Glasögonordination 
Villkor
Köp ett par glasögon från 795 kr och få en värdecheck som gäller för ett extra par av samma värde att ge bort till en vän. Max en värdecheck per köptillfälle. Vid behov tillkommer kostnad för synundersökning för vännen. Enkelslipade standardglas index 1,5 ingår i båda paren. Vid val av andra glas eller tillval tillkommer kostnad enligt ord prislista.

Gäller t.o.m. den 21 december 2014. Kan ej kombineras med KomplettPris, 60+ eller erbjudanden och rabatter. Värdechecken är giltig till och med 28 februari 2015.