Fineform

Fineform - lättare bågar

Med hjälp av den senaste teknologin har Fineform utvecklat speciellt konstruerade bågar som både är exceptionellt lätta och diskreta i ansiktet. Ett fint spår har skurits i glasets kant, vilket gör att bågen och glaset möts, istället för att fungera som ett fäste som bara omger glaset. Materialen som används i bågen är så lätta att du knappt kommer märka att du har dem på. 

Designen i damkollektionen kännetecknas av lekfulla färgsplashar som ger nytt liv i varje garderob, medan herrkollektionen har en snygg och minimalistisk look.

Dessa bågar kräver extra tunna glas. Vår personal kommer att hjälpa dig välja det glas som passar dig bäst. 

 

Fineform 38

Fineform 38

Få de rätta blickarna efter dig med denna tvåfärgade båge. Formen på glasögonen ger en sofistikerad och avslappnad look och fungerar för både män och kvinnor.
SKU: 25667806

 

Fineform 42

Fineform 42

En klassisk båge som fungerar lika bra på jobbet som på fritiden. Djupet i glasögonens passar extra bra för progressiva glasögon. Den matta metalliska fronten I kmbination med den jordiga färgen uttrycker ett självklart och avslappnat val. 
SKU: 25667851

Fineform 28

Fineform 28

En mörkblå båge I titan som kompletteras med en matt metallisk grå ton. De kvadratformade bågarna och de snygga gångjärnen skapar onekligen en skarp look.
SKU: 25667691

Fineform 40

Fineform 40

En nätt fjärilsformad båge som lyfter fram och framhäver det feminina i ansiktet. Den matta lila färgen ger en mjuk framtoning och den färgglada insidan gör att glasögonen känns livfulla och pigga.
SKU: 25667820