Utvalda GANT glasögon

Gant

Utvalda GANT glasögon

Ny kollektion
2 för 1 från 1995 SEK

GANT är ett varumärke med en lång och rik historia. Från början tillverkades herrskjortor och allt sedan dess har det funnits ett engagemang för kvalitet, äkthet och trovärdighet. Idag erbjuder GANT kläder för män, kvinnor och barn. Även inredningsdesign, klockor, skor och underkläder finns representerat under GANT, samt glasögon av högsta kvalitet.

Varumärkets känsla för detaljer och hantverk, tillsammans med den tidlösa amerikanska stilen, återspeglas i denna nya kollektionen glasögon. Och mer än 60 år efter att de första skjortorna producerades, visar fortfarande GANT genom denna glasögonkollektion, att när det gäller kvalitet är bara det bästa gott nog.

GANT GA3148-1

SKU 30706132

En trendig rundad båge som bevisar att det aldrig är fel att bära klassiska former. Tillverkad i tunn metall i mörkt silver med fina etsade detaljer i kontrast till de sköldpaddsmönstrade sidorna som avslutas men en fräsch blå färg och binder ihop hela looken.

Se mer

GANT GA4079-1

SKU 30706156

Uppdatera det tidlösa sköldpaddsmönstret med denna blekrosa och chokladbruna båge. Den djupa och fyrkantiga formen ger en feminin touch med matchande sidor i rosa och en diskret varumärkesdetalj.

Se mer

GANT GA3145-1

SKU 30706163

Precis som sina snygga skräddarsydda kläder ger den här eleganta fyrkantiga bågen en tidlös look. Tillverkad i tunt acetat med en blank svart färg som passar perfekt ihop med de grå sidorna och den diskreta designen.

Se mer

GANT GA4082-1

SKU 30706187

En kvadratisk båge som ger ett vackert feminint utseende i blekrosa acetat och en modern genomskinlig effekt. Sidorna av tidlöst sköldpaddsmönster har fläckar av honung som matchar de eleganta guldmetalldetaljerna.

Se mer