Glasögon

Glasögon

Hitta dina nya bågar hos Specsavers

Se alla bågar

Glasögon är en del av dig och din personlighet, därför erbjuder vi över 1000 bågar att välja mellan för både dam, herr och barn. Med vårt stora sortiment av glasögon hittar du garanterat en stil som passar dig - till rätt pris. Inspireras av de senaste trenderna bland våra märkesglasögon från de stora modehusen, eller av våra stora kollektioner från våra egna märken. Alla bågar håller hög kvalitet och följer normen för CE-krav i form av kvalitet, utförande och garantier

Se alla bågar

Märkesbågar

Du hittar ett brett utbud av märkesbågar från de mest fashionabla namnen i branchen. Oavsett om du letar efter sofistikerade, eleganta glasögon, de senaste trenderna eller en vardaglig, sportig look så har vi märkesbågarna för dig. Hos oss hittar du bl.a. bågar från Karl Lagerfeld, Balmain, DAY, Karen Millen, Tiger of Sweden, Henri Lloyd m.fl.

Se alla varumärken
Märkesbågar
Dambågar

Dambågar

Se våra glasögon för dam. Upptäck Specsavers breda utbud av klassiska, moderna och trendiga bågar för damglasögon. Med över 1000 glasögonbågar att välja mellan, hittar du garanterat din stil. Vi har glasögon för alla stilar och i alla prisklasser, från billiga glasögon för 395 kr till märkesbågar från 1595 kr. Du kan se hela vårt utbud online.

Välkommen till våra butiker för att prova och få tips och råd när det gäller ditt val av båge.

Se alla dambågar

Herrbågar

Se våra glasögon för herr. Upptäck Specsavers breda utbud av klassiska, moderna och trendiga bågar för herrglasögon. Med över 1000 glasögonbågar att välja mellan, hittar du garanterat din stil. Vi har glasögon för alla stilar och i alla prisklasser, från billiga glasögon för 395 kr till märkesbågar från 1595 kr. Du kan se hela vårt utbud online.

Välkommen till våra butiker för att prova och få tips och råd när det gäller ditt val av båge.

Se alla herrbågar
Herrbågar
Barnbågar

Barnbågar

Se våra glasögon till barn. Vi har ett fint och roligt sortiment av barnbågar från bl.a. Disney, Star Wars och Gruffalo, vilket gör att ditt barn garanterat hittar ett par glasögonbågar som hon/han vill ha och som sitter bra och passar för spring och lek.

Se alla barnbågar

Solglasögon

Se vårt utbud av solglasögon som du får med din styrka. Du hittar prisvärda bågar från enbart 795 kr till märkesbågar från 1595 kr. Och stilarna att välja mellan är många. Från stora, glammiga bågar till sportigare solglasögon för dig som lever ett aktivt liv.

Se alla solglasögon
Solglasögon