Köpguide

Glasögon från Specsavers

Hitta rätt bågar

På Specsavers hittar du mer än 1000 snygga och prisvärda bågar online, för dam, herr, barn och tonåringar. Här kan du läsa mer om bågens  storlek och egenskaper och få hjälp att välja bågar utifrån ansiktsform och hårfärg. På Specsavers är vi dessutom alltid tydliga med våra priser .

Behöver du inspiration? Leta efter bågar utifrån trend eller stil, spana in våra senaste erbjudanden eller gå efter märke . Du kan skapa en lista med dina favoriter och ta med till butiken.

Bläddra bland dambågar

Bläddra bland herrbågar

Välja glas

Hos Specsavers ingår alltid enkelslipade standardglas index 1,5 i bågens pris. Behöver du progressiva glasögon finns flera olika glas att välja mellan, som ger dig ett bekvämt seende på nära och långt håll. Vi har dessutom många tillval som förbättrar dina glasögon ytterligare, t.ex. antireflex- och repskyddsbehandling, fotokromatiska glas eller solfärg och UV-skydd.

Visa glasalternativ

I butiken

För tillfället säljer vi inte glasögon på nätet, men du kan skapa en lista med dina favoriter och ta med till din butik. Alla våra butiker har ett mycket stort sortiment av bågar och de senast nyheterna finns i alla butiker. Ett par nya glasögon börjar med en synundersökning hos en av våra legitimerade optiker - varför inte boka en synundersökning här på hemsidan och samtidigt hitta din närmaste butik?