Bågens egenskaper

Bågens egenskaper

360-graders gångjärn

Gångjärn som kan vridas 360 grader ger maximalt flexibla skalmar. Den här smarta funktionen passar särskilt väl för dem som ofta sätter på och tar av sina glasögon.

Finns på utvalda bågar i prisklassen 1395 kr.

Bågar glas med starkare styrkor

Vi har bågar med en kraftigare konstruktion som passar perfekt för dig med som har starkare styrkor som döljer kanten på glaset.

Finns för utvalda bågar i prisklassen 995 kr.

Fjädrande metallbågar

De här bågarna kan vridas och böjas utan att ta skada. De superflexibla och minimalistiska skalmarna i högteknologisk metall får automatiskt tillbaka ursprungsformen.

Finns i vår prisklass 1395 kr.

Fjädrande plastbågar

De här plastbågarna kan vridas och böjas utan att ta skada. Den flexibla fronten är gjord av ett innovativt plastmaterial, medan skalmarna tillverkas i en högteknologisk metall som gör dem extra tunna och lätta.

Finns i vår prisklass 1395 kr.

Lättviktsbågar

Våra Fineform-bågar är utformade för att vara så lätta som möjligt. En tunn skåra görs i glaset där bågen sätts fast, så att monteringen blir så säker och diskret som möjligt. Det material som används är så lätt att du knappt kommer att märka att du bär glasögon.

Finns i vår prisklass 1995 kr.

Titanbågar

Våra lättviktsbågar i titan är bekväma att bära, och dessutom passar de dig som vill ha en metallbåge men har problem med nickelallergi.

Finns i vår prisklass 1795 kr.