Herrtrender Vintern 17/18

Dags att rusta glasögongarderoben? Just nu handlar allt om "ATTENTION" när det kommer till glasögon. Låt bågarna skapa uppmärksamhet och komplettera din look. Med rätt båge kan du framhäva din stil och personlighet. Scrolla vidare för att spana in de sex stora trenderna för säsongens hetaste bågtrender.


 

ACETATBÅGAR MED ATTITYD

En av höstens mest attitydfyllda bågtrend är den lite grövre acetatbågen. Välj mellan svart, blåa eller brunspräckliga bågar. Detta passar dig som inte är rädd för att synas och vet vem du är, den perfekta power-bågen.


 


" " An attention bringer" "

TRASPARENT

Klara och rökiga transparenta toner är softare mot ansiktet och mindre iögonfallande. Men är tonerna mer djärva och återspeglar ett yngre och mer lekfullt sinne. Matcha med en strikt businesslook för en snygg kontrast!


 


" " Återspeglar ett lekfullt sinne" "

TUNN METALL

Den här säsongen syns tunna metallbågar i tre former: mjukt kvadratiska, runda och pilot. När du bär tunna metallbågar vet du precis vad du gör. De är finstämda och lyfter fram elegans och stilmedvetenhet. Enkelt och rakt på sak.

ÖVERDIMENSIONERADE

Känn vibbarna från 1970-talet med ett par överdimensionerade acetatbågar. De här bågarna passar lika perfekt på kontoret som på lediga söndagar. Matcha med en dressad look som inger respekt och pondus!

OMFORMADE RUNDA

Omformade runda är det nya runda. Formens överdel är plattare och har två hörn, medan bågen fortfarande är cirkulär nedtill.
Den här formen känns ny, fräsch och designad.


" " Det nya runda" "

SMÅ & SMALA


Det mest trendiga just nu är att bära en nättare båge. De syns på världens catwalker och bärs av kändisar. Så det är dags att damma av dina smala 90-tals-bågar! Bågar som är bredare än de är höga. Hur nördigt och fel det än låter.