Hitta din optiker i Göteborg

Hitta din optiker i Göteborg

I Göteborg med omnejd hittar du 6 butiker. Alla med legitimerade optiker som utför utförliga synundersökningar. Tillsammans med våra duktiga optikerassistenter hjälper vi dig att hitta rätt glasögon och/eller kontaktlinser som passar dina behov.
Synen förändras över tid och om det var mer än två år sedan du gjorde en synundersökning är det dags att söka upp din närmaste Specsavers optiker i Göteborg igen.  Du kan prova glasögon online och boka tid för synundersökning här på vår hemsida.

Här hittar du din optiker i Göteborgs-området:

Backaplan
Frölunda Torg
Kungsgatan 31–33
Odinsplatsen 9 - vi har flyttat till Allum, Partille.
Mölndal
Partille Allum

 

Specsavers Backaplan

Vid Backaplan, hisingens hjärta, i galleria Dressmanhuset, hittar du denna butik. Backaplan är ett av landets största handelsområden. Vi har ett brett sortiment av glasögon och kontaktlinser till bra priser, välkommen till vår optiker på Backaplan.

 

Specsavers Frölunda Torg

I gallerian Frölunda Torg, precis innanför entré C1 ligger vår butik. Som hos alla våra butiker så hittar du här utbildade optiker som hjälper dig med linser, glasögon och allt annat som rör din syn och ögonhälsa. Välkommen till oss på Frölunda Torg.


Specsavers Kungsgatan

Precis intill Domkyrkan, på Kungsgatan så finns vår nya butik. Vi var tidigare placerade på Avenyn, nu hälsar vi både nya och våra gamla kunder till vår nya butik. Här hälsar butikens ägare Annika, Susanna och Karl med personal dig hjärtligt välkommen.

 

Specsavers Allum, Partille

Bredvid bussterminalen, Gamla Kronvägen 7 i Allum hittar du vår butik i Partille, tidigare Odinsplatsen. Vi erbjuder professionell synundersökning för glasögon och kontaktlinser av legitimerade optiker. Vi har ett stort sortiment glasögonbågar och linser till riktigt bra priser och vår kunniga personal hjälper dig hitta just de bågar/linser du behöver. Välkommen.

 

Specsavers Mölndal

Hos Ann-Sofie och Martin, butiksägare på Specsavers i Mölndal, får du hjälp och rådgivning kring din syn och synvårdsprodukter. Här finns ett brett sortiment av linser och glasögon och våra optiker hjälper dig med synundersökning. Välkommen till oss i Mölndal.