Hitta din optiker i Göteborg

Hitta din optiker i Göteborg

I Göteborg med omnejd hittar du 6 butiker. Alla med legitimerade optiker som utför utförliga synundersökningar. Tillsammans med våra duktiga optikerassistenter hjälper vi dig att hitta rätt glasögon och/eller kontaktlinser som passar dina behov.
Synen förändras över tid och om det var mer än två år sedan du gjorde en synundersökning är det dags att söka upp din närmaste Specsavers optiker i Göteborg igen.  Du kan prova glasögon online och boka tid för synundersökning här på vår hemsida.

Här hittar du din optiker i Göteborgs-området:

Backaplan
Kungsgatan 31–33
Kungälv Kongahälla
Frölunda Torg
Mölndal
Partille Allum

 

Specsavers Backaplan

Vid Backaplan, Hisingens hjärta, i galleria Dressmanhuset, hittar du denna butik. Backaplan är ett av landets största handelsområden. Vi har ett brett sortiment av glasögon och kontaktlinser till bra priser som i alla våra butiker. Hjärtligt välkomna önskar Sara och teamet på Backaplan.


Specsavers Kungsgatan

Precis intill Domkyrkan, på Kungsgatan så finns vår mest centrala butik i Göteborg. Jessica med personal hälsar dig hjärtligt välkommen.

 

Specsavers Kungälv Kongahälla

Sanna och Sara med personal önskar er hjärligt välkomna till vår nya butik i Kongahälla. Vi har ett brett sortiment av glasögon och kontaktlinser till bra priser som i alla våra butiker. Välkomna till oss i Kongahälla.

 

Specsavers Frölunda Torg

I gallerian Frölunda Torg, precis innanför entré C1 vid spårvagnshållplatsen ligger vår butik. Som hos alla våra butiker så hittar du här välutbildade optiker som hjälper dig med linser, glasögon och allt annat som rör din syn och ögonhälsa. Välkommen till oss på Frölunda Torg hälsar Jimmy & Susanne och teamet här.

 

Specsavers Allum, Partille

Bredvid bussterminalen, Gamla Kronvägen 7 i Allum hittar du vår butik i Partille. Vi erbjuder professionell synundersökning för glasögon och kontaktlinser av legitimerade optiker. Vi har ett stort sortiment glasögonbågar och linser till alltid bra priser och vår kunniga personal hjälper dig hitta just de bågar/linser du behöver. Välkommen önskar Anders & Maria med personal.

 

Specsavers Mölndal

Hos Ann-Sofie och Martin, butiksägare på Specsavers i Mölndal, får du hjälp och rådgivning kring din syn och synvårdsprodukter. Här finns ett brett sortiment av linser och glasögon och våra optiker hjälper dig med synundersökning. Välkommen till oss i Mölndal.