Hitta din optiker i Malmö

Specsavers i Malmö

I Malmö och Lund hittar du 7 butiker. Alla med legitimerade optiker som utför utförliga synundersökningar. Tillsammans med våra duktiga optikerassistenter hjälper vi dig att hitta rätt glasögon och/eller kontaktlinser som passar dina behov.
Synen förändras över tid och om det var mer än två år sedan du gjorde en synundersökning är det dags att söka upp din närmaste Specsavers optiker i Malmö igen.  Du kan prova glasögon online och boka tid för synundersökning här på vår hemsida.

Här hittar du din optiker i Malmö-området:

Lund, Västra Mårtensgatan 4
Malmö Baltzarsgatan 39
Burlöv Center
Emporia
Jägersro center
Mobilia
Södra Förstadsgatan 21

 

Specsavers Lund

Välkommen till Specsavers Lund på Västra Mårtensgatan 4 i centrala Lund. Hos Irene och Mattias med personal så får du professionell hjälp med alla dina frågor kring din syn och hjälp med att hitta rätt glasögon eller linser.
 

Specsavers Malmö

I centrala Malmö, ett stenkast från Stortorget, ligger vår butik där vår butiksägare Johann med personal hälsar dig välkommen. Här får du professionell hjälp med din syn av utbildade optiker oavsett om du behöver göra en synundersökning eller bara smakråd kring nya glasögonbågar. Välkommen in till oss i Malmöbutiken. 


Specsavers Burlöv

I Burlövs center, precis vid Entré 2 så hittar du Specsavers optik. Centrumet består av över 70 butiker och allt under tak så om du besöker oss så kan du samtidigt passa på att uträtta andra ärenden. I vår butik möter du våra utbildade optiker som hjälper dig med med dina frågor kring glasögon, linser och övriga optikerfrågor. 
 

Specsavers Emporia

Välkommen till Specsavers butik i Emporia. Här erbjuder vi dig hjälp med en rad tjänster, bland annat ögonbottenfoto och tryckmätning och givetvis hjälp med glasögon och linser. På Specsavers Emporia ger vi dig alltid personlig service och vi hjälper dig att hitta det som är bäst för dig. Här finns optiker på plats alla dagar i veckan.
 

Specsavers Jägersro

På Jägersro Centrum finner du vår Specsaversbutik där du får professionell synvård till ett tydligt lågt pris, utan att tumma på kvalitén. Våra utbildade optiker hjälper dig bland annat med synundersökning och utprovning av glasögon och linser. Välkommen in till oss på Specsavers Jägersro.
 

Specsavers Mobilia

Bland Mobilias 110 olika butiker hittar du vår Specsaversbutik där du finner kända varumärken från t ex Tiger of Sweden, Bruuns Bazaar och G-Star RAW samt ett stort urval av prisvärda bågar från Specsavers egna kollektioner. Givetvis ger våra utbildade optiker dig hjälp med synundersökning och alla frågor som du har kring din synvård. Välkommen in till oss på Mobilia.
 

Specsavers Södra Förstadsgatan

På shoppinggatan Södra Förstadsgatan i Malmö så ligger vår centralt belägna Specsaversbutik. Här hittar du de senaste bågarna och linserna till bra priser och vi hjälper dig med frågor kring din syn och behöver du göra en synundersökning så utförst det av våra utbildade optiker. Halil med personal hälsar dig hjärtligt välkommen in i butiken.