Stockholm Sollentuna

Av 5 möjliga är det genomsnittliga kundbetyget för denna butik
4.5

Sollentunavägen 165, 191 47 Sollentuna

Få vägbeskrivningar

08 35 21 01

Boka synundersökning

Synundersökning 1 kr

Fram t.o.m. den 1 september 2019 får du, vid köp av glasögon som finns från 395 kr, en utförlig synundersökning av en av våra legitimerade optiker för endast 1 kr (ord. pris 345 kr). Gäller endast i utvalda butiker. Kan kombineras med 2för1, men inte med andra erbjudanden eller rabatter. ©2019 Specsavers.

Med denna kupong får du just nu en utförlig synundersökning för endast 1 kr, vid köp av glasögon som finns från 395 kr. Skriv ut eller visa upp kupongen på mobil/platta i din butik.

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag

Service i butiken

Ytterligare information

Välkommen till Specsavers Optik i Sollentuna Centrum. Vi erbjuder professionell synundersökning för glasögon och kontaktlinser av legitimerade optiker. Vi har ett stort sortiment glasögonbågar och linser till låga priser, och vår kunniga personal hjälper dig hitta just de bågar/linser du behöver.

Kundrecensioner

Fint och proffsigt bemötande!

Birgitta, Stockholm Sollentuna

Är nöjd med allt och glasögonen är toppen och priset är fantastiskt. Två fina märkesbågar med bra progressiva glas. Kommer inte att gå till dyra optiker i framtiden. Nu kan jag köpa fler glasögon som jag kan byta efter humör, riktigt trevligt.

Anette, Stockholm Sollentuna

Det omtänksamma och personliga sättet jag bemötts av. Specsavers i Sollentuna är ett utmärkt bra exempel på att företagets värde utgörs av personalen.

Yvonne, Stockholm Sollentuna

Boka synundersökning
Vi som jobbar här
Rebecka Fröberg
Rebecka Fröberg

Butiksägare

Leg. optiker