Utvalda Ivana Helsinki glasögon

Ny kollektion
2för1 från 1995 kr

Ivana Helsinki är känd för att skapa tidlös design – från klänningar och stickade plagg till mat, konst och film. De utforskar ständigt nya möjligheter och tillsammans med Specsavers har de tagit fram exklusiva bågar sedan 2017.

Den nya kollektionen blandar skandinavisk stil med klassiska inslag och har utformats med samma höga kvalitet, individualitet och linjer som kännetecknar Ivana Helsinkis stil. Du kommer hitta ett par som kompletterar ditt utseende under alla årstider.

Beryl 1

SKU 30706552

Sätt lite mer färg på tillvaron. En övre del i plast med en glimt av blått på insidan fullbordar denna look. Kombinationen av plast och metall gör hela bågen ljus och lätt.

Läs mer
Bernice 1

Bernice 1

SKU 30718418

En båge med rundad form och moderna inslag på den övre sidan. Överraskas av insidan med mosaikblå färgskiftningar. Ett utmärkt val för den moderna hippien.

Läs mer
Bernice 5

Bernice 5

SKU 30706538

Välkommen tillbaka till 70-talet: dessa bågar tar fram nostalgin. Färgad med en kombination av mjuk guldfärg och karamell.

Läs mer
Isa 1

Isa 1

SKU 30718449

En klassisk plastbåge till kvinnor som vill sätta lite färg på tillvaron. En tidlös blå färg som alltid är lätt att kombinera med klassiska kläder.

Läs mer