Ditt besök på Specsavers – steg för steg

På Specsavers gör vi vårt bästa för att kunna erbjuda dig en bra kundupplevelse från det ögonblick du kommer in butiken. Och du kan vara säker på att vi erbjuder allt du behöver, med vänlig och hjälpsam personal, legitimerade optiker och den allra senaste teknologin. Här på sidan guidar vi dig genom varje steg – precis som vi gör när du besöker oss. I våra butiker hittar du hundratals snygga bågar att välja bland, inklusive många välkända modemärken.

Med vår KomplettSyn synundersökning erbjuder vi en omfattande synundersökning och hälsokontroll få andra optiker kan matcha. Vi använder den mest sofistikerade teknologin, inklusive tryckmätning och digital ögonbottenfotografering. Och med digital ögonmätning kan vi göra ännu mer exakta mätningar av dina ögon – mätningar som hjälper oss att anpassa glasögonen efter dina ögon så att de passar helt perfekt.

Hos Specsavers blir du alltid mottagen av kvalificerad och välutbildad personal. Alla synundersökningar utförs av legitimerade optiker i alla våra butiker.

Nedan hittar du en steg-för-steg-guide till din butiksupplevelse – varje steg av de 5 stegen omfattar ett skede av ditt besök hos oss.

1. Välkommen till Specsavers

 
Specsavers startades av optiker och din ögonhälsa är vår första prioritet från början till slut. Du välkomnas av vår välutbildade personal som kommer att guida dig och utväxla all nödvändig information om din ögonhälsa för att kunna ge dig den bästa servicen och expertisen. Klicka på videon för mer info.

2. Förtest

 
Innan vi genomför synundersökningen är det viktigt för oss att kunna bedöma hur dina ögon har det, så att vi kan skräddarsy synundersökningen efter dina behov. En serie korta avancerade tester ger oss möjlighet att snabbt få en korrekt bedömning av ögonens hälsa. Genom ögonbottenfotografering kan vi hitta tidiga tecken på eventuella ögonsjukdomar. Klicka på videon för mer info.

3. Synundersökning

 
Optikern kommer att diskutera dina behov och sedan kontrollera dina resultat och foton, för att sedan använda den allra senaste specialutrustningen som möjliggör det att definiera ditt recept exakt. Tonometer, autorefraktor, retinoskop och oftalmoskop är alla viktiga instrument som används i vad vi kallar KomplettSyn. Inget lämnas åt slumpen och varje öga prövas individuellt och sedan tillsammans för att på så sätt finjustera resultaten. Klicka på videon för mer info.

4. Välja dina nya glasögon

 
Vår personal har koll på de senaste trenderna och säkerställer att vi hittar den perfekta bågen för dig. Och med vår nya digitala ögonmätning kan vi göra ännu mer exakta mätningar av dina ögon – mätningar som hjälper oss anpassa glasögonen perfekt efter ditt ansikte. Vi har tusentals bågar att välja bland, inklusive många olika glasalternativ. Klicka på videon för mer info.

5. Hämta ut glasögonen

 
Sist men inte minst genomför den slutliga passformen när du hämtar dina glasögon, toppmodern teknologi gör att de ska passa dig perfekt och kännas bekväma och säkra. Men glöm inte, om du har några frågor inom tre månader från ditt köp kommer vi att hjälpa så att du är helt nöjd. Klicka på videon för mer info.

Boka tid här

Besök närmaste Specsavers butik och upplev vår vänliga och professionella service. Boka tid här