Glas för din livsstil

Glas för din livsstil

Skräddarsydda glas just för dina behov

Läs mer

Välj de rätta glasen

Vi har glädjen att kunna erbjuda detta nya urval av glas som är utvecklade för att passa din livsstil. Vare sig du kör bil, använder en smartmobil, uppskattar att läsa böcker eller föredrar utomhusaktiviteter - vi har de rätta glasen för dig.

SuperDigital VF

SuperDigital VF

Glaset SuperDigital VF kommer med en speciell digital zon som är designad för alla smarttelefonanvändare. Vi håller våra telefoner annorlunda än när vi läser ett papper, vilket kan vara en utmaning med normala progressiva glas. Med SuperDigital VF kan du växla mellan papper, telefon och att kolla klockan med en enklare och mjukare övergång.
Alla glas

SuperDrive VF

Progressiva glas anpassade för körning, som du kan bära in och ut ur bilen dag och natt. Ger en tydlig bild av vad som finns framför dig - såväl som din instrumentbräda, backspeglar och GPS. Glaset kommer också med vår UltraClear SuperClean Smart-behandling, för att minska reflekterat ljus och bländning.
Alla glas
SuperDrive VF
SuperDrive SV

SuperDrive SV

Individuellt designade enkelslipade glas med tydligare syn och en bländreducerande och kontrastförbättrande UltraClear SuperClean Smart-behandling - perfekt för såväl bilkörning som för vardagligt bruk.
Alla glas

Near/far progressiva

Våra experter kan utöka synfältet i närzonen (för den intresserade läsaren) eller avståndszonen (för den som älskar att vara ute i naturen) för att ge dig visuell komfort när du behöver det mest.
Alla glas
Near/far progressiva

Uppgradera dina glas

A bicycle icon

Utomhus

UV 400, Solfärg, Reactions (fotokromatiska) och Polariserande glas

A car icon

Körning

Optimerade för körning, kombinera Reactions (fotokromatiska) och Polariserande glas

A person icon

Digitalt

Uppgradera dina glas för bruk av smarttelefon

Glas och tillval

Glas och tillval

Läs mer

Glas och tillval

Läs mer
Glastyp

Glastyp

Läs mer

Glastyp

Läs mer

Prisguide

Använd denna guiden för att förstå våra glaspriser och hitta de perfekta glasögonen - till det perfekta priset.

Läs mer