Love Moschino

Moschino Frame

Nya märkesbågar från Love Moschino
2 för 1 från 1795:-

Love Moschino är en del av det ikoniska märket, som riktar sig till en dynamisk, modern ung kvinna. Sofistikerad men på samma gång lekfull, självständig, sensuell och rolig – Love Moschino-kollektionen leker med former och material, men klarar den fina balansen av att vara extravagant och på samma gång klassisk. Bäraren av dessa bågar är antagligen en person som vill visa sitt sinne för mode, och på samma gång behålla en fläkt av mystik.

LM 03 Frame

LM 03 - 1795 kr

SKU 30400160

Cat eye-formen och den ljusrosa tonen som lyser upp från insidan, ger den här bågen en 60-talskänsla, samtidigt som den känns ultramodern. Den svarta acetatplast-fronten och skalmarna gör denna bågen till ett perfekt val en dag på kontoret, medan den rosa insidan och Love Moschino-märkningen på skalmarna låter din personlighet lysa. Den perfekta från-jobbet-till-kompisarna-bågen.

Se mer
LM 11 Frame

LM 11 - 1795 kr

SKU 30400245

En sköldpaddsmönstrad acetatplast-båge med en avancerad, cirkelformad metalldesign på skalmarna. Den här bågen visar hur subtila toner i designen kan användas för att göra avtryck. En fantastisk, aningens överdimensionerad båge med guldfärgad Love Moschino-märkning på skalmarna.

Se mer
LM 04 Frame

LM 04- 1795 kr

SKU 30400177

Detta är bågen för dig som vill synas och säga något med dina bågar. I matt svart acetatplast och överdimensionerad guldskrift på skalmarna, blir den här bågen ett perfekt val för dig med stark känsla för stil och klass. Mönstret med röda hjärtan på sidorna ger en funky feminin känsla.

Se mer
LM SUN RX 02 Frame

LM SUN RX 02 - 1795 kr

SKU 30400283

Det här är en båge att synas i. Det är symbolen för somrig glamour. Den överdimensionerade fronten och de runda formerna ger en nutida look, medans de sköldpaddsmönstrade skalmarna ger en touch av klassisk stil. En båge för fashionistan!

Se mer