Lyle & Scott

Lyle & Scott

På Specsavers försöker vi alltid hitta bågar som ger mycket värde för pengarna. Lyle & Scott grundades 1874 är ett klassiskt brittiskt varumärke med en modern look. Synonymt med kvalitet och hantverk ligger deras framgång i märkets klassiska inställning till design. Från högpresterande sportkläder till enklare vardagliga stilar, tillför de något nytt till varje säsong med hjälp av snygga moderna detaljer. Du kan självklart använda vårt 2 för 1-koncept med våra Lyle & Scott-bågar, enkelslipade standardglas ingår i båda paren. Kom in till våra butiker och upplev alla våra märkesbågar. Boka tid nu.

Lyle & Scott Duone

Duone

Duone 1 är en lätt båge av titan. Elegant och strömlinjeformad med subtila detaljer, det är den perfekta moderna bågen som fungerar lika bra till vardag som till fest. Ref 30374249.

Lyle & Scott Gretna

Gretna

Gretna 2 är en klassisk retrobåge. De tunna silverbågarna kompletteras av en mjuk och rundad form, vilket ger en perfekt tidlös stil. Ref 30374256.

Lyle & Scott Harris

Harris

Harris-bågen är distinkt och sofistikerad. De svarta rutmönstrade detaljerna ger ett stabilt och stilfullt intryck. Ref 30374263.

Lyle & Scott Tarbert

Tarbert

Tarbert är det perfekta valet för dig som söker en båge med mycket stil. Färgklangerna passar bra ihop med de rutmönstrade detaljerna vilket ger en elegant balans. Ref 30374294.