Kundservice

Vi strävar alltid efter att leverera kvalitativ synvård och och vill att våra kunder alltid ska känna sig nöjda med vår service. 

På Specsavers strävar vi efter att leverera hög standard på service med kompetent och utbildad personal. Alla våra butiker är lokalt ägda av optiker/retailers vars prioritet är att erbjuda det bästa inom synvård. Därför har vi Nöjd kund-garanti och flera andra generösa garantier, läs mer om dem här.

Kontakta oss

Om du vill kontakta oss gällande de produkter eller tjänster som du har inhandlat i någon av våra Specsavers butiker eller online, kontaktar du den butiken du varit hos direkt då de är innehavare av dina journaler. Detta garanterar även att din fråga behandlas så snabbt som möjligt.

Varje Specsavers butik ägs och drivs av en eller flera personer, som är ansvarig för den dagliga driften av butiken och för den professionella servicen och tjänster som tillhandahålls. De kommer att kontakta dig så snart som möjligt när butiken har fått ta del av din förfrågan eller feedback. Klicka här för att hitta din närmaste butik.

Kundservice för kontaktlinser köpta/beställda på hemsidan:

Fyll i detta kontaktformulär eller ring 08-446 802 45. 

Denna kundservice är öppen vardagar kl 8-22, helger 10-22.