Superdry glasögonbågar

Superdry

Ny kollektion
2 för 1 från 1795 kr

Märkesbågar för både kvinnor och män från Superdry. Brittisk design – japansk precision.

Den helt nya kollektionen glasögon från Superdry har landad i våra butiker! Bågarna, tillverkade i acetat av bästa kvalitet och med en metallfinish i cool vintagestil, visar på Superdry's strävan efter högsta kvalitet och känsla för detaljer. Komplettera din look med ett par klassiska Superdry solglasögon med din styrka, så får du en outfit som håller hela året.

SUPERDRY SDO LEIGH

SUPERDRY SDO LEIGH

SKU 30399877

För en streetsmart look. Kombinationen av en bruna toner i överkant som övergår i en ljust varmgrå nederdel på fronten ger ett mjukt, och samtidigt modernt intryck.

Se bågdetaljer
SUPERDRY SDO YUMI

SUPERDRY SDO YUMI

SKU 30515246

‘Yumi’ betyder ‘vacker’ på japanska, och det är precis vad denna båge är. En feminin fjärilsformad båge med en färgkombination av rosa och mattsvart.

Se bågdetaljer
SUPERDRY SDO NOVAH

SUPERDRY SDO NOVAH

52:18 135 MAT BLK BWN

SKU 30399914

Den svarta fronten ger en klassisk look, medan skalmarna överraskar med eleganta detaljer. Bågen är gjort i lättviktsmaterial vilket gör den mycket bekväm att bära.

Se bågdetaljer
SUPERDRY SDO JAIME

SUPERDRY SDO JAIME

52:16 140 SHY GRN BLU

SKU 30515208

En sportig, men samtidigt elegant och slimmad båge. Den blågröna acetaten blandas med havstoner på insidan och detaljer av korall. En perfekt accessoar i alla garderober.

Se bågdetaljer