The Manhattan Fall Collection

Var Ditt Bästa Jag

Ingen kan motstå pulsen från Manhattan i New York. Alla älskar vi den vibrerande känslan och självförtroendet i staden. Manhattan har blivit en självklar symbol för den amerikanska livsstilen med de höga ambitionerna. Alla Manhattan-bor lever livet som om hela världen såg på.

Men ibland är det svårt att bryta normerna och göra som man själv vill. Därför introducerar nu Specsavers The Manhattan Fall Collection för att hjälpa dig bli ditt rätta jag. Bågarna kommer garanterat att ta fram dina bästa sidor.

Bland bågarna hittar du klassiska 70-tals-inspirerade pilotbågar och bågar i oversize-modell, kombinerat med blandade material och stilar. Denna kollektion hjälper dig att bli den du verkligen är och vill vara.

 

Vårt Viktigaste Sinne

Synen är vårt viktigaste sinne och vi får upp till 80 % av all information genom synen. Regelbundna synundersökningar är det smidigaste och bästa sättet att ta god hand om ögonen och synen. På Specsavers rekommenderar vi att du gör en synundersökning vartannat år eftersom ögonen förändras över tid.

Specsavers synundersökning KomplettSyn omfattar, förutom synkontroll, även ögonbottenfotografering och tryckmätning vilket kan hjälpa oss att hitta tecken på eventuella ögonsjukdomar.

Ser Du Hela Bilden?

Villkor

När du köper 2för1 från 1395 kr får du det billigaste paret gratis, oavsett val av glas och tillval (enligt ordinarie prislista). Enkelslipade standardglas (index 1,5) ingår i priset. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. 2för1 är personligt och kan inte delas med någon annan. ©2017 Specsavers