GLASÖGONTRENDER VÅR & SOMMAR 2018

SOLGLASÖGON

Stranden, semester och ett par trendiga solglasögon är något de flesta eftersöker på sommaren.

Sommarens trendiga bågar gör en hel outfit, och kan vara pricken över i:et för att få till en schysst stil! Vi har spanat in sommarens hetaste bågar, och det finns något för alla!

Trend: Pilotbågar

Ett säkert kort är alltid de klassiska pilotbågarna. De går aldrig ur tiden och är hetare än någonsin i år! Hos oss hittar du dem i flera olika färger och tjocklekar. Tillsammans med en vit, krispig skjorta, är du mer än redo för att göra sommaren!

Trend: Stora bågar

Vill du få till den där chica, tuffa looken i sommar är de stora bågarna ett säkert val. Med större bågar låter du de göra jobbet och kan klä upp vilken outfit som helst. Denna snygga modeaccessor kommer som en löpeld och är helt klart ett stilsäkert kort!

Trend: Runda bågar

En trend som håller i sig och växer sig allt starkare är de runda bågarna. Runda bågar funkar lika bra till vardags, som till festen. Hos Specsavers hittar du dem i massor av olika storlekar och färger! Du vet väl att alla våra bågar går att göra till solglasögon. Hitta dem som passar just dig.

Trend: Tintat glas (färgglatt glas)

Färg, färg och färg! Likt sommaren kommer årets bågar med färg. Om du vill vara riktigt inne i sommar är det bland annat de tintade glasen som gäller. Passa på att helmatcha med resten av outfiten i samma färg, eller varför inte vara ytterligare vågad och bryta av med flera färger? Du vet väl att du själv får välja färg på glasen när du köper bågar hos oss, välj mellan allt från svart till rosa.

På bilden har Margaux på sig ett par bågar från Kylie Minogues senaste kollektion.

Trend: Clip-on

En av de stora trenderna denna sommar är clip-on:s. Med clip:on har du möjlighet att förvandla dina bågar när du vill till solglasögon. Perfekt för svensk sommar då vädret har en tendens att även det skifta..

VÅREN & SOMMARENS GLASÖGONTRENDER 2018

Våren kommer med ljus och inspiration. Längtan efter färg, ljus och långa dagar. Lyfta din garderob med ett par riktigt trendiga bågar. Våren och sommarens bågar får oss att tänka framåt, nätta bågar i metall eller transparenta asetat, gärna i vårens ljusa pastelltoner. Vi ser även mycket kraftiga, breda asetat bågar, perfekta att bryta av en ljus eller färgglad outfit med.

 

 


Pastell - Ljusrosa

" " Mixa färger eller håll en nyans rakt igenom" "

Pastell - vårens starka färgtrend
Mixa pasteller
Pastellfärgade glasögon

Vårens och sommarens största trend är pastell, så även för glasögon. Gärna i en skir transparent ton som betonar lättheten i bågen.
Matcha gärna hela din outfit i en nyans eller mixa flera pastellfärger med varandra för en riktigt härlig look.

Under årets Fashion Week Stockholm såg vi mängder av transparenta bågar både på och vid sidan av catwalken.

 

TREND: PASTELL & TRANSPARENT


Transformed traditions

" " Med en känsla av arkitektur" "

Hexagona former

Transformed traditions kallas denna typ av båge som för tankarna till arkitektur och räta linjer. Formen finns både som acetat och i tunnare metall och passar de flesta. De har ett maskulint uttryck som lyfter fram och behåller sin enkelhet. Detta gör att de känns stilsäkra med en modern tvist som gör dem lite mer spännande.

TREND: RUNDA BÅGAR

Den snygga runda bågen är fortfarande lika trendig.

Välj mellan silver, krom eller kanske ett par i guld. Vi har runda bågar i mängder av storlekar och färger, hitta dem som passar just dig.

Klicka vidare här för att läsa om våra runda solglasögon.


Metall

" " Perfekt till den enkla och rena looken" "

Tunn metall