För att utöka vår tillgänglighet för dig, oavsett när och var du vill träffa oss, har vi på Specsavers sett över och utökat vårt kunderbjudande. Varje del har tagits fram för att ge dig valmöjligheter, vare sig du vill göra en synundersökning, eller bara vill köpa nya glasögon eller kontaktlinser. Vi finns här för dig, där det passar dig, i butik eller hemifrån.

I våra butiker

Din hälsa och säkerhet kommer i första hand. Vi följer Folkhälsomyndigheternas riktlinjer och har utökade hygienstadarder i våra butiker. Vår personal har gått en utbildning genom WHO om hygien- och smittspridning och vi är noga med att desinficera provade bågar, undersökningsrum och oss själva.

Läs mer här

Handla online

Om du har ett aktuellt recept är det enkelt att köpa glasögon och kontaktlinser online. Kontakta din butik om du är osäker på ditt recept. Prova bågar hemma med hjälp av vårt virtuella verktyg, beställ och glasögonen levereras hem till dig.

Glasogon

Kontaktlinser

Vi har öppet som vanligt för synundersökningar

Din syn och ögonhälsa är viktig för oss. Om du är helt frisk och utan symptom COVID-19 är du varmt välkommen att göra en synundersökning och besöka våra butiker. Vi finns här för dig!