Exklusiv kollektion
Exklusiv kollektion

Exklusiv kollektion

Den nya kollektionen från Viktor & Rolf presenterar innovativa lösningar på klassiska former, ovanliga färger och en personlig iögonfallande touch.

Se hela kollektionen
Viktor&Rolf 11

Viktor&Rolf 11

Unika pilotformade bågar från Viktor&Rolf. Den tunna, guldiga metalldesignen gör att bågen framstår som två bågar I en – en sofistikerad iögonfallande look. De eleganta rundade skalmarna avslutas med roseguldtippar I acetat. 

Se mer

Viktor&Rolf 03

Dessa tårformade glasögon från Viktor&Rolf uttrycker en smakfull avvägning mellan metall och acetat. Ramen är gjord av diskret silvermetall, medan de rejälare sidorna skimrar i en unik palett av gult sköldpaddsmönster med inslag av rosa.

Se mer
Viktor&Rolf 03
Viktor&Rolf 09

Viktor&Rolf 09

Dessa minimalistiska glasögon från Viktor&Rolf är tillverkade av elegant svart metall i en rundad pilotinspirerad form. Den kantiga nederdelen kompletterar dubbelbryggans iögonfallande detaljer.

Se mer

Viktor&Rolf 04

Gör ett stilistiskt ställningstagande med dessa iögonfallande svarta glasögon från Viktor&Rolf. Tillverkade av robust acetat i en trendig fyrkantig form och påtaglig ögonbrynslinje som utstrålar pondus.

Se mer
Viktor&Rolf 04

Boka synundersökning