Exklusiv kollektion
Exklusiv kollektion

Exklusiv kollektion

Den nya kollektionen från Viktor & Rolf presenterar innovativa lösningar på klassiska former, ovanliga färger och en personlig iögonfallande touch.

Se hela kollektionen
Viktor&Rolf 14

Viktor&Rolf 14

Med dessa glasögon från Viktor&Rolf får du två glasögon i ett par. Satsa på en lite smakfullare framtoning med guldskimrande ståltråd, eller sätt lite glamour på tillvaron med den löstagbara bryggdekoren. Med cylinderformade sidor och persikofärgade skalmspetsar når designen sin fulländning.

Se mer

Viktor&Rolf 03

Dessa tårformade glasögon från Viktor&Rolf uttrycker en smakfull avvägning mellan metall och acetat. Ramen är gjord av diskret silvermetall, medan de rejälare sidorna skimrar i en unik palett av gult sköldpaddsmönster med inslag av rosa.

Se mer
Viktor&Rolf 03
Viktor&Rolf 09

Viktor&Rolf 09

Dessa minimalistiska glasögon från Viktor&Rolf är tillverkade av elegant svart metall i en rundad pilotinspirerad form. Den kantiga nederdelen kompletterar dubbelbryggans iögonfallande detaljer.

Se mer

Viktor&Rolf 04

Gör ett stilistiskt ställningstagande med dessa iögonfallande svarta glasögon från Viktor&Rolf. Tillverkade av robust acetat i en trendig fyrkantig form och påtaglig ögonbrynslinje som utstrålar pondus.

Se mer
Viktor&Rolf 04

Boka synundersökning