Allt om SuperDigital progressiva glas

Klicka på flikarna för att läsa mer om vad SuperDigital progressiva glas kan göra för dig.

Glas anpassade för en digital värld

Digitala skärmar utgör en stor del av vår vardag idag, till exempel mobiler, surfplattor, datorskärmar och andra digitala enheter. Om du har svårt att fokusera på föremål på nära håll kan det vara en utmaning att titta på en digital skärm hela dagen. Vårt SuperDigital progressiva glas ger dig ett bekvämt och naturligt seende om du behöver olika styrkor för korta och långa avstånd.

Till skillnad från traditionella progressiva glas har SuperDigital-glaset en särskild digital zon som anpassar sig efter hur du vanligtvis håller din enhet. När du tittar på en mobil håller du den på ett annat sätt (oftast närmare och högre upp) än när du läser en bok eller tidning. Och därför använder du dina ögon olika beroende på vad du tittar på.

Med SuperDigital är övergången från ett avstånd till ett annat lättare och känns mer naturlig för dina ögon. Du växlar enkelt från att läsa en bok eller tidning till att läsa på mobilen till att titta på TV, och du behöver inte luta huvudet för att se tydligt.

Alla våra SuperDigital-glas går att välja i vårt 2för1-erbjudande, där du får ett andra par på köpet när du köper båge från 795 kr. Du betalar för båge, glas och tillval i första paret. Se våra erbjudanden och kampanjer för mer information.

Få svar på dina frågor

Antireflexbehandling eller inte?

Vi rekommenderar att välja till antireflex-behandling på glasen, då de minskar blänk och reflexer och gör att glasen ser klarare ut. Du får ett mer bekvämt seende och dina ögon syns klarare genom glasen. Läs mer om olika glasalternativ.