Glasögon

Dambågar

Dambågar

Se våra glasögon för dam.

Upptäck Specsavers breda utbud av klassiska, moderna och trendiga bågar för damglasögon. Med över 1000 glasögonbågar att välja mellan, hittar du garanterat din stil. Vi har glasögon för alla stilar och i alla prisklasser, från billiga glasögon för 395 kr till märkesbågar från 1595 kr. Du kan se hela vårt utbud online, ochär även välkommen till våra butiker för att prova och få tips och råd när det gäller ditt val av båge.

Herrbågar

Herrbågar

Se våra glasögon för herr.

Upptäck Specsavers breda utbud av klassiska, moderna och trendiga bågar för herrglasögon. Med över 1000 glasögonbågar att välja mellan, hittar du garanterat din stil. Vi har glasögon för alla stilar och i alla prisklasser, från billiga glasögon för 395 kr till märkesbågar från 1595 kr. Du kan se hela vårt utbud online, och är välkommen till våra butiker för att prova och få tips och råd när det gäller ditt val av båge.

Märkesbågar

Märkesbågar

Se våra designerglasögon.

Hos Specsavers hittar du ett brett utbud av märkesbågar från de mest fashionabla namnen i branchen. Oavsett om du letar efter sofistikerade, eleganta glasögon, de senaste trenderna eller en vardaglig, sportig look så har vi märkesbågarna för dig. Hos oss hittar du bl.a. bågar från ReplayKaren Millen, Tiger of Sweden, Timberland,  m.fl. Se alla varumärken här.

Barnbågar

Barnbågar

Se våra glasögon till barn här.

Vi har ett fint och roligt sortiment av barnbågar från bl.a. Disney, Star Wars och Gruffalo, vilket gör att ditt barn garanterat hittar ett par glasögonbågar som hon/han vill ha och som sitter bra och passar för spring och lek.

Mindre bågar

Mindre glasögonbågar

Se vårt utbud av lite mindre bågar här.

Vi har ett bra utbud av mindre glasögonbågar, både Specsaversbågar och märkesbågar som t.ex. Red or Dead och Quiksilver. Se och prova bågarna direkt här på hemsidan.

Glas och behandlingar

Glas

Läs om våra högkvalitativa glas och glasbehandlingar här.

Det finns många olika glas och behandlingar. Vår kunniga personal hjälper dig med vad som passar just dig bäst. Här kan du läsa om de vanligaste glasen.

Tips vid val av bågar

Tips vid val av glasögonbågar

Att välja glasögonbåge kan vara svårt. Det är en del av din personlighet som ger sitt uttryck i bågen, men den skall också vara bekväm att bära och passa din livsstil. Här får du några tips som du kan tänka på när du väljer glasögonbåge. Självklart är du välkommen in till en av våra butiker, så hjälper vår duktiga personal dig.

Försäkra dina glasögon

Glasögonförsäkring

Läs här om vår förmånliga glasögonförsäkring