Är det dags?

Det börjar normalt mellan 40 och 50 och det är helt normalt. Dina ögon behöver hjälp för att fokusera på olika avstånd, och då kan progressiva glas vara lösningen. Progressiva glas ger dig skarpare syn på alla avstånd tack vare att styrkan ändras från glasets överkant till den nedre kanten.

Du kan gå från att läsa en bok till att titta på längre avstånd. Dina specifika behov avgör vilka progressiva glas som passar bäst för dig. Våra optiker hjälper dig.

Progressiva glas – en snabb översikt

 

Våra progressiva glasBeskrivningindexPris från
StandardSkarpare syn på alla avstånd, men lite mjukt fokus i kanterna av synfältet.index 1.5800 kr
Premium Större synfält och skarpare syn på långa och medellånga avstånd jämfört med progressiva standardglas.index 1.52600 kr
Elite Detta glas har ett stort och skarpt område för alla avstånd och ett begränsat område med mjukt fokus.index 1.53600 kr
UltimateObevekligt progressivt glas med det bredaste skarpa synfältet på alla avstånd.index 1.54100 kr

Utöver vårt bassortiment av progressiva glas erbjuder vi även ett antal progressiva specialglas som kallas Lifestyle. De är särskilt utformade för att göra det lättare att använda mobiltelefon, för mörkerkörning och för omfattande datoranvändning.

Dags för nya progressiva glas?

Börja med en synundersökning

Boka en tid

En närmare titt på progressiva glas

Vill du ha extra komfort?

Antireflexbehandling? Kanske tunnare och lättare glas? Du kan alltid välja att göra de progressiva glasen ännu bättre.

Se priser och tillägg
Villkor

När du köper båge från 795 kr får du ett andra par, till samma eller lägre värde, på köpet. Du betalar för paret med den dyraste kombinationen av glas och tillval. Om bågens värde i det kostnadsfria paret är högre än bågens värde i det par du betalar för, behöver du betala mellanskillnaden. 2för1 är personligt och kan inte delas med någon annan. Enkelslipade standardglas (index 1,5) ingår i priset. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. ©2021 Specsavers.