2 för 1 på Barnglasögon - Med repskyddsbehandling

Ett extra par glasögon

Hitta din favoritkombination! Vi har många bågar av hög kvalitet till barn och något som passar för alla smaker, stilar samt åldrar. Och kom ihåg, glas med hårdhetsbehandling ingår i priset.

Totalbelopp
Du har sparat

Varför Specsavers?

Vi har över 1 miljon kunder som kommer till oss för att hålla koll på sin syn och ögonhälsa.

Villkor

2för1 på alla barnglasögon gäller för barn och ungdomar upp till 19 år. Enkelslipade standardglas med hårdhetsbehandling ingår i alla bågar i barnsortimentet. Du betalar för det ena paret och får det billigaste paret på köpet. Vid val av andra glas eller tillval tillkommer kostnad enligt ordinarie prislista. 2för1 är personligt och kan inte delas med någon annan. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller endast vid köp i butik. Första paret kan bli kostnadsfritt genom nyttjande av glasögonbidraget från din region, läs villkor nedan.

Barn och ungdomar i åldern 0-19 år får bidrag till glasögon eller kontaktlinser. För information om bidragets storlek och villkoren gällande hur länge det går att nyttja, hänvisar vi till respektive region. Specsavers följer de regler som regering och region satt upp, vilket innebär att vi nyttjar bidraget som barnet får via sin region och erbjuder på så sätt glasögon till barn och ungdomar utan kostnad. Bidraget kan endast användas i våra fysiska butiker, ej i vår webbutik. Rutinerna för utbetalning och ansökan av bidrag varierar mellan olika landsting/regioner. Din lokala butik hjälper dig med vad som gäller i just ditt län.