För dig som är 60+

Livet börjar vid 60, så gör även 50% på synundersökning hos Specsavers

Livet efter 60 innebär ofta mer tid för fritidsintressen, familj och vänner. Och visst skulle det vara synd om dålig syn innebar att du inte kunde njuta av det till fullo. Din syn förändras som en del av det naturliga åldrandet och det är viktigt med regelbundna synundersökningar och glasögon med korrekt styrka för bästa möjliga synkvalitet. 

Därför erbjuder vi alla som fyllt 60 år synundersökningen till halva priset (ord pris 345 kr) helt utan köpkrav, av en av våra legitimerade optiker, alla vardagar fram till kl 12. 

KomplettSyn
Specsavers kompletta synundersökning KomplettSyn, omfattar förutom synkontroll även ögonbottenfotografering och tryckmätning, vilket kan hjälpa oss hitta tecken på ögonsjukdomar. Läs mer om KomplettSyn här. Du kan boka tid här på hemsidan, eller genom att kontakta din närmaste butik.


Ett par nya glasögon börjar med en synundersökning, boka tid enkelt och smidigt här. Obs! erbjudandet gäller bara om du bokar tid vardagar innan kl 12.

Villkor

50% på synundersökning (ord pris 345 kr) gäller för dig som fyllt 60 år, vardagar fram till kl. 12.00. Kan kombineras med 2för1, men inga andra erbjudanden/rabatter. ©2016 Specsavers