För dig som är 60+

50% på synundersökning

för dig över 60 år

Livet börjar vid 60, så gör även 50% på synundersökning hos Specsavers

Livet efter 60 innebär ofta mer tid för fritidsintressen, familj och vänner. Och visst skulle det vara synd om dålig syn innebar att du inte kunde njuta av det till fullo. Din syn förändras som en del av det naturliga åldrandet och det är viktigt med regelbundna synundersökningar och glasögon med korrekt styrka för bästa möjliga synkvalitet. 

Därför erbjuder vi alla som fyllt 60 år synundersökningen till halva priset (ord pris 345 kr) helt utan köpkrav, av en av våra legitimerade optiker, alla vardagar fram till kl 12. 

KomplettSyn

Synen är vårt viktigaste sinne och vi får upp till 80 procent av all information genom synen. Regelbundna synundersökningar är det enklaste och bästa sättet att ta god hand om ögonen och synen. Specsavers nya kompletta synundersökning KomplettSyn, omfattar förutom synkontroll även ögonbottenfotografering och tryckmätning, vilket kan hjälpa oss hitta tecken på ögonsjukdomar. 

Vad ingår i KomplettSyn?

I Specsavers kompletta synundersökning ingår alla moment i en heltäckande synundersökning – från preliminär undersökning till glasögonordination för ett fast lågt pris på endast 345 kr. I undersökningen ingår också ögontrycksmätning och digital ögonbottenfotografering som hjälper optikern att göra en utförligare bedömning och hitta tecken på ev ögonsjukdomar. Vid behov remitterar vi kunden till allmänläkare eller ögonläkare. 

Detta ingår i Specsavers KomplettSyn:

  • Preliminär undersökning
  • Kartläggning av upplevd synsituation
  • Digital ögonbottenfotografering
  • Ögontrycksmätning
  • Kontroll av brytningsfel
  • Glasögonordination
  • Digital ögonmätning (läs mer här)

Boka tid

Ett par nya glasögon börjar med en synundersökning, boka tid enkelt och smidigt här. Obs! erbjudandet gäller bara om du bokar tid vardagar innan kl 12.

KomplettSyn synundersökning inkl digital bild av ögonbotten och ögontryckmätning

I Specsavers KomlettSyn synundersökning ingår alla moment i en heltäckande synundersökning. Förutom synkontroll ingår även ögonbottenfotografering och tryckmätning. Det ger oss möjlighet att se tecken på ögonsjukdomar och andra allvarliga sjukdomar som diabetes och högt blodtryck kan upptäckas på ett tidigt stadium. KomplettSyn kostar inte mer än en vanlig synundersökning (ord pris 345 kr), och erbjuds alla kunder.

Villkor

50% på synundersökning (ord pris 345 kr) gäller för dig som fyllt 60 år, vardagar fram till kl. 12.00. Gäller till och med 10 februari 2019 ©2019 Specsavers.