2för1 från 795 kr

2för1 från 795 kr

Få 2 par glasögon - betala bara för 1

Två par glasögon är praktiskt. Ett par till vardags och ett par till fest, ett par till jobbet och ett par hemma, eller bara ett extra par i reserv. Hos Specsavers kan du alltid välja 2för1. 

Köp glasögon från 795 kr eller mer och välj glas och eventuella tillval (enligt prislista) - så får du ett andra par glasögon med båge, glas utan extra kostnad.

Nya glasögon börjar med en synundersökning. Boka en tid redan idag så har du snart dina 2 nya par glasögon hos dig. 


Dam

Boka tid

Här för att ta del av våra erbjudanden

Synundersökning med bedömning av din ögonhälsa, inkl digital bild av ögonbotten och ögontryckmätning

I Specsavers synundersökning ingår alla moment i en heltäckande synundersökning. Förutom synkontroll ingår även ögonbottenfotografering och tryckmätning. Det ger oss möjlighet att se tecken på ögonsjukdomar och andra allvarliga sjukdomar som diabetes och högt blodtryck kan upptäckas på ett tidigt stadium. Synundersökning med bedömning av din ögonhälsa kostar inte mer än en vanlig synundersökning (ord pris 345 kr), och erbjuds alla kunder.

Villkor

När du köper 2för1 från 795 kr får du det billigaste paret gratis, oavsett val av glas och tillval (enligt ordinarie prislista). 2för1 är personligt och kan inte delas med någon annan. Enkelslipade standardglas (index 1,5) ingår i priset. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. ©2019 Specsavers.