Glas av hög kvalitet till olika aktiviteter

I dagens samhälle behöver våra ögon arbeta hårdare än någonsin – hela tiden. Vår moderna livsstil gör att det ställs olika krav på vår syn under dagen: vi växlar mellan olika digitala enheter, inomhus- och utomhusaktiviteter och tittar hela tiden på olika avstånd när vi kör bil.

Vi erbjuder glas som är specifikt designade för att ge dig ett tydligt seende och för att minska ansträngningen på dina ögon hela dagen, även när du sysslar med dina favoritaktiviteter. Upplev vilken skillnad våra olika Lifestyle-glas kan göra för dig.

Inomhus eller utomhus?

Glas som passar dina aktiviteter, oavsett om du är inomhus eller utomhus. De hjälper dig att växla smidigt mellan att se på nära håll och långt håll.

Bilkörning

Glas som är optimerat för bilkörning, så att du ser vägen bättre, både dag och kväll/natt (SuperDrive progressiva och enkelslipade)

Digital användning

Glas med speciella digitala zoner gör det lättare att läsa på och växla mellan digitala enheter (SuperDigital progressiva glas).

Alla våra Lifestyle-glas går att välja i vårt 2för1-erbjudande, där du får ett andra par på köpet när du köper båge från 795 kr. Du betalar för båge, glas och tillval i första paret. Se våra erbjudanden och kampanjer för mer information.

Glas som passar din livsstil

Klicka på flikarna nedan och se vilka glastyper som passar för dina behov. Besök oss för att uppleva fördelarna och få veta mer om kvalitetsglas.

SuperDigital progressiva glas

De här progressiva glasen är perfekta för vardagligt bruk och är optimerade för att ögonen snabbt kan skifta fokus mellan olika avstånd som mobilen, läsplattan, TV:n, långt håll och tillbaka igen.

Få svar på dina frågor

Antireflexbehandling eller inte?

Vi rekommenderar att välja till antireflex-behandling på glasen, då de minskar blänk och reflexer och gör att glasen ser klarare ut. Du får ett mer bekvämt seende och dina ögon syns klarare genom glasen. Läs mer om olika glasalternativ.