Allt om SuperDigital Focus 123

Klicka på flikarna för att få veta mer om vad SuperDigital Focus 123 kan göra för dig.

Designat för nära och medellånga avstånd

Är aktiviteter på nära avstånd en stor del av ditt arbete eller din livsstil? Då kan SuperDigital Focus 123 vara något för dig. Med dessa glasögon behöver du inte röra på huvudet för att hitta det perfekta synfältet som med traditionella progressiva glas eller ha dina läsglasögon hängande på näsan. Med SuperDigital Focus 123 glas ser du tydligt utan ansträngning.

SuperDigital Focus 123 är idealiskt för personer som ofta växlar mellan att titta på korta och medellånga avstånd, på jobbet eller fritiden. De olika zonerna är breda och ger ett tydligt seende där det är enkelt att växla mellan de två avstånden. De ger också extra visuell hjälp när du tittar på digitala skärmar.

Alla våra SuperDigital Focus 123-glas går att välja i vårt 2för1-erbjudande, där du får ett andra par på köpet när du köper båge från 795 kr. Du betalar för båge, glas och tillval i första paret. Ta en titt på våra erbjudanden och kampanjer för mer information.

Få svar på dina frågor

Antireflexbehandling eller inte?

Vi rekommenderar att välja till antireflex-behandling på glasen, då de minskar blänk och reflexer och gör att glasen ser klarare ut. Du får ett mer bekvämt seende och dina ögon syns klarare genom glasen. Läs mer om olika glasalternativ.