Glasögon 2för1 - Erbjudande

Mycket glasögon för pengarna

När du köper glasögon hos Specsavers får du mycket mer än bara bågen. Just nu har vi vinterrea och du får kompletta glasögon, inklusive båge och glas till ett fantastiskt pris. Och visste du att du får ett andra par på köpet?

Ett extra par glasögon

Hitta din vinnande kombination! Se stilar från 395 kr med alla typer av glas och behandlingar och köp dem till priset av ett par. 

Totalbelopp
Du har sparat

Varför välja våra glasögon?

Vi tillverkar över 280 000 glasögon varje månad och kan ge dig många anledningar till att komma till oss för att få hjälp med din syn.

Villkor

När du köper båge från 395 kr får du ett andra par, till samma eller lägre värde, på köpet. Du betalar för paret med den dyraste kombinationen av glas och tillval. Om bågens värde i det kostnadsfria paret är högre än bågens värde i det par du betalar för, behöver du betala mellanskillnaden. 2för1 är personligt. Enkelslipade standardglas index 1.5 och repskyddsbehandlingen Ultratough (värde 400 kr) ingår i priset. Vid köp av 2för1 ingår 50% på synundersökningen (ord. pris 445 kr). Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Solglasögon ingår ej. Tillgängliga styrkor online är begränsat. Gäller till 3 mars 2024. Lokala avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.