Converse

Converse
2för1 från 1595 kr

Sedan starten 1908 har Converse byggt upp sitt varumärke som " America's Original Sports Company™” och företaget associeras med legendariska sneakers som Chuck Taylor® All Star®, Jack Purcell® och One Star®. Idag erbjuder Converse stort utbud inom flera olika områden kläder, skor och accessoarer som solglasögon och glasögon. Alla med samma utbud som gör att du kan uttrycka dig själv och din kreativitet.

Se hela kollektionen 2 för 1 märkesbågar Hitta närmaste butik
Frame image

CONVERSE 33

30512214

Våga ta för dig med denna kolsvarta båge. Kontrasterande blå sköldpaddsmönstrade skalmar med den klassiska stjärnan, avrundade spetsar som pryds av Converse logotyp avslutar hela looken.

Se bågdetaljer
Frame image

CONVERSE 42

30512320

Välj den minimalistiska stilen med denna kraftfulla svarta båge. Matchas perfekt med de ikoniska linjerna längs skalmarna så typiska för Converse och en fin ljus insida.

Se bågdetaljer
Frame image

CONVERSE 49

30689565

Välj en klassisk form med denna rundade båge i sköldpaddsmönster. Matchas med sidor i guldmetall och självklart med den ikoniska Converse-stjärnan på spetsarna.

Se bågdetaljer
Frame image

CONVERSE 54

30689619

Converse tolkar den klassiska pilotbågen i en snygg guld look. Kompletteras med spetsar i sköldpaddsmönster och med tunna svarta linjer utmed sidorna så ikonisk för Converse.

Se bågdetaljer
Se hela kollektionen från Converse 2 för 1 märkesbågar