Converse

Converse

Redan sedan starten 1908 har Converse byggt upp ett rykte som "USA:s ursprungliga sportföretag"™ och företaget associeras med legendariska sneakers som Chuck Taylor® All Star®, Jack Purcell® och One Star®. Idag erbjuder Converse stor variation inom flera områden, inklusive kläder, skor och accessoarer som solglasögon och glasögon. Alla med samma mångfald som gör att du kan uttrycka dig själv och din kreativitet.

Converse glasögon

Converse 05

Det är alltid bra att kunna vara flexibel, för vem vet vad som händer senare? Här kommer ett par bågar som är överraskande flexibla, med frostade acetatsidor i orange. En avslappnad stil när den är som bäst

Converse glasögon

Converse 13

Clubmaster-bågar har blivit väldigt populärt igen. Men eftersom bågen andas Converse genom logotypen på sidorna, kommer du markera dig med din egen stil. En stil perfekt för mindre eller lite yngre ansikten.

Converse glasögon

Converse 21

Converse tar sig an det klassiska sköldpaddsmönstret. Den traditionella formen, stilen och nyckelhålsbron kombineras perfekt av de guldfärgade metallsidorna och det etsade Converse-namnet.

Converse glasögon

Converse 14

Laser-etsade stjärnor pryder denna tvåfärgade acetatbåge – lila på utsidan och en ljusare ton på insidan – allt för att det ska kännas 100 % Converse. En typisk detalj som speglar din inställning till livet.

Converse glasögon

Converse 10

En klassisk svart metallbåge med rundade former och dubbla acetatsidor i svart och sandfärg. Sand ... stranden ... njuta av livet. Lev livet “The Converse way”.

Converse glasögon

Converse 06

En båge som passar dig med avslappnad hållning till livet. Med mörka sköldpaddsmönstrade skalmar kombinerar tidlös klass med en modern twist.