2för1 - Designklassiker från 1395 kr

Designklassiker

2 par från 1395 kr

2för1 - Designklassiker från 1395 kr

Två par glasögon är praktiskt. Ett par till vardags och ett par till fest, ett par till jobbet och ett par hemma, eller bara ett extra par i reserv. Hos Specsavers kan du alltid välja 2för1. 

Köp glasögon från 795 kr eller mer och välj glas och eventuella tillval (enligt prislista) - så får du ett andra par glasögon med båge, glas utan extra kostnad.

Nya glasögon börjar med en synundersökning. Boka en tid redan idag så har du snart dina 2 nya par glasögon hos dig. Vi har ett stort urval av välkända varumärken i vårt sortiment – se några av dem nedan

Daisy Grace
Tommy Hilfiger
Kylie Minogue
Tiger of Sweden
Gant
KENZO

Dina ögon och syn kan berätta mycket om din allmänna hälsa, även om du inte upplever någon skillnad. Därför är det viktigt att ögonen undersöks regelbundet.

Synundersökning med bedömning av din ögonhälsa inkl digital bild av ögonbotten och ögontryckmätning

I Specsavers synundersökning med bedömning av din ögonhälsa ingår alla moment i en heltäckande synundersökning. Förutom synkontroll ingår även ögonbottenfotografering och tryckmätning. Det ger oss möjlighet att se tecken på ögonsjukdomar och andra allvarliga sjukdomar som diabetes och högt blodtryck. Dessa kan upptäckas redan på ett tidigt stadium. Vår synundersökning kostar inte mer än en vanlig synundersökning (ord pris 345 kr), och erbjuds alla kunder.

Villkor:

När du köper båge från 1395 kr får du ett andra par, till samma eller lägre värde, på köpet. Du betalar för paret med den dyraste kombinationen av glas och tillval. Om bågens värde i det kostnadsfria paret är högre än bågens värde i det par du betalar för, behöver du betala mellanskillnaden. 2för1 är personligt och kan inte delas med någon annan. Enkelslipade standardglas (index 1,5) ingår i priset. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. ©2019 Specsavers.