Progressiva kontaktlinser

Få 25% rabatt

Prova progressiva linser i tre månader

Starta en tre månaders provperiod med progressiva linser och få 25% rabatt

När vi kommer upp i medelåldern försämras vår förmåga att fokusera på nära håll. Detta kallas för presbyopi. Om du har svårigheter att se menyer eller meddelanden på mobilen, skulle progressiva linser kunna vara till hjälp. Designen på en progressiv lins kombinerar olika styrkor i en och samma kontaktlins, så oavsett om du är en skicklig fotograf, sportintresserad eller entusiastisk läsare, kommer de hjälpa dig att se bättre på alla avstånd. Tack vara denna fantastiska innovation slipper du skifta mellan glasögon, läsglasögon och linser hela dagen.

Se hela vårt utbud av Alcons multifokalalinser här



Boka din synundersökning!

Utnyttja vårt erbjudande genom att boka en tid här:

KomplettSyn synundersökning inkl digital bild av ögonbotten och ögontryckmätning

I Specsavers KomlettSyn synundersökning ingår alla moment i en heltäckande synundersökning. Förutom synkontroll ingår även ögonbottenfotografering och tryckmätning. Det ger oss möjlighet att se tecken på ögonsjukdomar och andra allvarliga sjukdomar som diabetes och högt blodtryck kan upptäckas på ett tidigt stadium. KomplettSyn kostar inte mer än en vanlig synundersökning (ord pris 345 kr), och erbjuds alla kunder.

Villkor

Kampanjpriset gäller vid inköp av upp till 6x30 pack dagslinser eller 2x3 pack månadslinser. Gäller utvalda produkter. Rabatten gäller för de tre första månaderna från start av abonnemanget. Kostnad för synundersökning tillkommer. ©2018 Specsavers.