Gratis synundersökning

Nu testar vi Sveriges ögonhälsa!

Gratis synundersökning

vid köp av glasögon från 395 kr

För en bättre ögonhälsa!

Visste du att 50 % av alla synfel kunde förhindrats, om de upptäckts i tid? Nu erbjuder vi därför gratis synundersökning, med bedömning av din ögonhälsa, vid köp av glasögon från 395 kr. 

Vårt mål är att så få svenskar som möjligt ska drabbas av synnedsättning, och ha så friska ögon som möjligt. Därför har alla våra butiker all utrustning som krävs för att undersöka dina ögon noggrant. Läs mer nedan om vad som ingår i vårt koncept KomplettSyn.


Boka en synundersökning

Boka tid nedan och ta del av våra fantastiska erbjudanden.

I Specsavers KomlettSyn synundersökning ingår alla moment i en heltäckande synundersökning

Förutom synkontroll ingår även ögonbottenfotografering och tryckmätning. Det ger oss möjlighet att se tecken på ögonsjukdomar och andra allvarliga sjukdomar som diabetes och högt blodtryck kan upptäckas på ett tidigt stadium. KomplettSyn kostar inte mer än en vanlig synundersökning (ord pris 345 kr), och erbjuds alla kunder.

Villkor:

Fram t.o.m. den 21 oktober 2018 får du, vid köp av glasögon som finns från 395 kr, en utförlig synundersökning av en av våra legitimerade optiker helt utan kostnad (ord. pris 345 kr). Kan kombineras med 50% på alla progressiva glas, 2för1 eller 1 par med fritt tillval, men inte med andra erbjudanden/rabatter. Alla moment i KomplettSyn ingår under förutsättning att de är tillgängliga i butik. ©2018 Specsavers.