Jennie Hammars favoriter

Jennie Hammars glasögonfavoriter


Jennie Hammars favoriter

Jennie Hammar, frilansjournalisten som andas och älskar LA, har med sin stil bidragit till att göra glasögon till en nödvändig
accessoar i varje garderob. Nu har hon valt ut sina favoritbågar från Specsavers - en mix av nätta metallbågar och markanta, framträdande bågar. 

Jennies favoriter passar flera olika stilar och tillfällen, både för att förhöja en klassisk vardagsstil och som en stilsäker accessoar till festlooken. 
Stylingen i bilderna inspireras av skogens lugn, med mjuka former och subtil design, samtidigt som det också bryter av med en tydlig karaktär och hög modegrad. 

"Vi hade väldigt kul när vi plåtade mina favoriter från kollektionen, och bågarna förstärkte alla outfits. De blev verkligen pricken över i:et."
 

 

Jennie Hammars glasögonfavoriter

En stilfull mix av personligt utvalda glasögon

Jennies favoriter kännetecknas av markerade bågar som tar för sig, då flera är av maskulin karaktär och i större storlek. Som komplement finns även lättare bågar i tunn metall som blir extra snygga till guld- eller silverskimrande smycken. Jennies favoriter består både av klassiskt mörka bågar tillsammans med sköldpaddsmönstrade och vinröda varianter.


" " För mig är glasögon en självklar accessoar som jag har på mig varje dag. " "

Jennie Hammar utvalda glasögon

Jennie om olika stilar

Överlag tycker jag att man ska lyfta fram glasögonen. De ska synas! Det förstärker ens personlighet. Till vardag tycker jag man ska ha en båge som passar det mesta och som man känner sig bekväm i. Men till fest får man gärna klä upp glasögonen lite. Kanske inte överösa sig med andra accessoarer – örhängen och halsband – utan låta bågen tala för sig själv. Tillsammans med ett snyggt läppstift.

"Jag gillar bågar som står ut. Gärna lite maskulina. Tydliga former och inga halvmesyrer. Runda eller kantiga. Stora, får de gärna vara. Och markerade."


 

Kort om Jennie Hammar

Bor: Silverlake, Los Angeles
Gör: Frilansande journalist och krönikör
Aktuell med: Krönikör på Perfect Guide och Amelia, samt driver blogg på amelia.se och podden Veckans bläcka! tillsammans med Karin Bastin. Och som ansiktet utåt för Specsavers!
Familj: Barnen Ilse, 3 år, och Tage, 1 år.
Tre ord som beskriver dig: Positiv, bestämd och, tja, målinriktad.
Diskreta eller vågade glasögonbågar? Vågade! Alla dagar.
Instagram: @jennieham